Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért nem jó semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem jó semmi?

Figyelt kérdés

Nem kell dolgoznia, nem kell házimunkát végeznie, azt csinál amit szeretne, én mindent biztosítok neki, de mégis én vagyok a bűnös! Milyen logika ez ?

Vagy túlságosan kiszálgoltatottnak érzi magát ilyenkor egy nő ?

2021. dec. 15. 17:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem A Nöknek és nem Semmi, hanem a kinézett nőknek te nem kellesz.

te most prostit akarsz? Csak mert azok jönnek össze pénzért vonzalom nélkül.

Na, akkor ezek szerint mégsem aranyásó a nők nagyobbik része :D

2021. dec. 15. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Egy ilyen balek nekem is jól jönne
2021. dec. 15. 20:23
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
ha elutalod a havi fizumnak megfelelo osszeget, hidd el, nekem az jo lenne es boldogga tenne! csak latni ne kelljen teged.. na all az alku?
2021. dec. 15. 20:37
 14/21 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem csak te nem vagy elég jó neki, sorry.
2021. dec. 15. 20:38
 15/21 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy a pénzem miatt kell összejönnie velem, de feleslges dolgoznia, ha bőven megkeresek olyan összeget, amiből szuper életet lehet élni. Van aki szereti a munkáját és megelégszik a fizetésével (szerintem ez egy nagyon kis töredék lehet), annak el tudom képzelni, hogy ez nem tetszene. De ha konkrétan nincs más dolga, csak jóléreznie magát, akkor mi a probléma ?

Másrészt, emiatt miért lennék balek? Mert a páromnak ilyen lehetőséget kínálok?

2021. dec. 15. 20:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Ne biztosits neki mindent. Én például fel is mondtam a munkahelyemen. Még van pénz de nemsokára nem tudunk majd tankolni a kocsiba, kíváncsi leszek .
2021. dec. 15. 20:49
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

"De ha konkrétan nincs más dolga, csak jóléreznie magát, akkor mi a probléma ?

"

Az a probléma, hogy pár év után, ha szakításra kerül a sor, akkor ott áll pénz nélkül, megtakarítás nélkül, karrierből kiesve, így jelentősen romlanak az elhelyezkedési esélyei, arról nem is beszélve, hogy a fizetése is jóval kevesebb lesz.

2021. dec. 16. 00:21
 18/21 anonim ***** válasza:

17# És? Ez a férfi hibája? Most zavarja be a nőjét valami munkahelyre, hogy akkor tessék kivenni a részed a pénzhajhászatból? Akkor meg az lenne a baj, hogy a zsarnok férfi nem engedi azt csinálni, amit a nő szeretne. Tudod... nem engedné "kiteljesedni", meg "megvalósítani önmagát".

A kérdező maga mondta, hogy azt csinál a nője, amit akar. Akkor ennyi erővel el is mehetne dolgozni, nem? Vagy a férfinek kéne gondolnia a nő megtakarítására is?

Egyenlőség van! Tessék elmenni dolgozni, ha meg el vagy tartva, mindent megkapsz az ég egy adta világon amit csak akarsz, akkor meg a kis szájat befogni és örülni, hogy nem kell gürizni érte.

2021. dec. 16. 08:54
 19/21 anonim ***** válasza:
18# folyt. és igen, erre mondtam, hogy a kérdező legyen férfi. Mi az, hogy "bűnös"? Miért? Mit tettél, kérdező? Nem törődsz vele eléggé?
2021. dec. 16. 08:56
 20/21 anonim ***** válasza:
De mi a baja a nődnek?
2021. dec. 16. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!