Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért nem jó semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem jó semmi?

Figyelt kérdés

Nem kell dolgoznia, nem kell házimunkát végeznie, azt csinál amit szeretne, én mindent biztosítok neki, de mégis én vagyok a bűnös! Milyen logika ez ?

Vagy túlságosan kiszálgoltatottnak érzi magát ilyenkor egy nő ?

2021. dec. 15. 17:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%
Vagy lehet nem szeretne tőled semmit. Hihetetlen, mi?
2021. dec. 15. 17:46
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
mert ez beteg felfogas, hogy meg akarod mondani egy nonek, mit csinaljom. plusz ugy hangzik, minha ingyen prostit keresnel magadnak.
2021. dec. 15. 17:47
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert annak a bizonyos nőnek nem jó semmi, a többire nem feltétlenül vonatkozik ez az állítás. Vannak ilyen nők, ez tény, de miért ilyet választottál? 🤔Jó a segge, alakja, szép az arca, a melle, ugye? 😈
2021. dec. 15. 17:51
 4/21 anonim ***** válasza:
98%
Lehet, hogy egy férfira van szüksége, nem egy papucsra.
2021. dec. 15. 17:53
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit részletezhetnéd, akkor talán tudnánk valami hasznosat is írni
2021. dec. 15. 18:00
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

A nem jó semmi általanosítás nem igaz.

A te esetedben meg bővebben is elmondhatnád miben vagy bűnös, mit csinálhat amit szeret, és ennek milyen hatásai vannak részedről, szóval mi az előzménye, hogy otthon van "tejjel mézzel folyó..."

2021. dec. 15. 18:13
 7/21 anonim ***** válasza:
21%
Dobd ki. Mi az, hogy még neki áll feljebb ezután? Legyél már férfi!
2021. dec. 15. 18:15
 8/21 anonim ***** válasza:
33%
Min csodálkozol? Egész nap malmozik, unatkozik. Adjad ki az útját: menjen dolgozni!!!
2021. dec. 15. 18:21
 9/21 A kérdező kommentje:

Ki akarja megmondani mit csináljon ? Írtam, hogy azt tehet amit akar (nyílván megcsalás stb nem)...

Attól miért lennék papucs, mert biztosítok neki mindent ? Csak nem akarom, hogy akit szeretek olyat csináljon, amit ne szeretne... De úgy látszik ez nem tetszik mindenkinek.

2021. dec. 15. 18:23
 10/21 anonim ***** válasza:
66%
🥱🥱🥱
2021. dec. 15. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!