Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne flörtölni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne flörtölni egy futárral?

Figyelt kérdés

Év elején “ismerkedtünk” meg, pontosabban akkor hozott először csomagot, akkortájt költöztem ide. Viszonylag sokat rendelek és általában ahonnan rendelek, ott 95%-ban a GLS szállít ki és mindig ugyanaz a futár jön. Nem akarom hosszúra nyújtani a történetet, a lényeg hogy tudom néhány “elszólása” miatt, hogy nem vagyok számára teljesen közömbös. Facen is bejelölt még nyáron, párszor ott is dumálgattunk, bár nem volt semmi konkrét, de 1-2x ott is írt olyat, amiből leszűrhető volt, hogy szimpatizál velem. De azóta úgy érzem nem nagyon “halad” a dolog meg rajta se tudok teljesen kiigazodni, hogy most akkor érdeklem komolyabban vagy csak szórakozgat/ott.

Mikor hoz csomagot, akkor amolyan csillogós szemekkel szokott nézni (nem tudom másképp megfogalmazni), mindig nagyon mosolyog, szokta kérdezni pl hogy hogyan vagyok, mit csináltam a hétvégén és hasonlók, de ennyi. Mondjuk eleve kb 1-2 perc az egész, amíg odaadja a cuccot, aztán sietnie kell. Kissé félénk típus vagyok, lehet neki úgy jött le, hogy nem is érdekel engem különösebben, pedig de.

Hogyan tudnék vele flörtölni vagy egyértelműbb jeleket küldeni szerintetek? Ahhoz nincs elég bátorságom, hogy kerek-perec megmondjam, hogy nagyon tetszik és most akkor mi van. :D Meg azon gondolkodtam, hogy lehet is neki is csak egy kis "bátorítás" hiányzik, hogy rajtam is lássa, hogy nem közömbös.

Ha nektek tetszik egy srác, akkor hogyan flörtök vele vagy hogyan adjátok a tudtára anélkül, hogy nagyon konkrétak lennétek? Amikor utánvéttel fizetek, akkor valamivel "több" időnk van a beszélgetésre, illetve néha van, hogy épp megyek be melóba vagy le kell szaladnom a kis boltba és akkor megvárom míg hozza a csomagot és együtt megyünk le a lifttel (10.ről), akkor tudunk az átlagnál kicsit többet dumálni, de ezek is általában hétköznapi témák szoktak lenni. Már egyszer volt, hogy úgy köszönt viccesen, hogy "kezit csókolom" és akkor is utólag gondolkodtam, hogy lehet itt kellett volna valami frappánsat reagálni, de nem vagyok túl jó ezekben.

2021. dec. 13. 20:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8: Ezt inkább meghagyom a közönséges lányoknak..:D

9: Amúgy igen, jó eséllyel neked van igazad, bármennyire is fájó ezt beismerni.

Az hozzátartozik a történethez, csak nem akartam ennyire részletezni, hogy kb 3-4 hónappal ezelőtt találkoztunk, mert elhívott egy buliba vagy valami hasonlóba. Ez nem randi volt, egy nappal előtte írt, mondta hogy egy haverjával mennek, tudta hogy közel van hozzám a hely és megkérdezte nem lenne-e kedvem kicsit lemenni, mert ő tök örülne stb. Elmentem, jól elvoltunk, ölelgetett, táncoltunk, meg is akart csókolni, csak azt én nem hagytam, mert annyira kellemetlenül éreztem magam abban a szituban. Ott volt a haverja is ugye, az már eleve stresszelt, plusz hiába beszélgettünk néhányszor messengeren meg rendszeresen hoz csomagot, alig ismerem és beszélgetés, ismerkedés helyett már az első alkalommal lesmárolna.. De nem voltam bunkó, mondtam is neki, hogy ez elég váratlanul ért, mert eddig kb azt se tudtam, hogy tetszem neki. Ő se úgy reagált, mint aki ezen megsértődött volna, mondta hogy érti, persze, legközelebb amúgy el szeretne vinni randizni. Ami azóta sem történt meg. Volt róla szó nemrégiben, hogy találkozunk megint (de ez inkább iszogatás címszóval lett megbeszélve, nem randikent), ellenben ez többszöri nekifutásra is kudarcba fulladt, mert 1x közbejött neki valami, utána meg a találka napján szó nélkül felszívódott. Nem is 1x, hanem 2x is asszem játszotta ezt be talán. Aztán mikor hozta legközelebb a csomagot, akkor magyarázkodott és szánta-bánta, amiért nem írt, hogy mégse volt jó az aznap.

Na tehát ez kívülről nézve is elég langyos víznek tűnik, én is tudom, itt már kezdtem elengedni az egészet, úgy voltam vele, hogy én aztán senkinek nem imádkozom a találka miatt meg más miatt sem, de aztán megint időről-időre felbukkan és mond/ír valami olyat vagy csak szimplán úgy gesztikulál, hogy megint felkavarja az álló vizet és arra enged következtetni, hogy szeretne valamit. Egyszerűen nem tudok kiigazodni rajta. Ha nem fogott volna meg ennyire nagyon, akkor már rég leszarnám amúgy, de 26 évem alatt egyetlen fiú se volt még rám ilyen hatással.

2021. dec. 14. 16:11
 12/13 A kérdező kommentje:

Ja a 10-re: az a baj, hogy messengeren többé-kevésbe akkor írt, ha pl látott nálam kirakva valamit storyba és kérdezte, hogy mi van ott, mit csinálok. Utána azt a beszélgetést még kis ideig folytattuk, de aztán kifulladt. Vagy 1x volt olyan, hogy szintén storym alapján látta, hogy ugyanazon a helyen vagyunk (vagyis közel egymáshoz) és egyből írt, hogy merre vagyok, hiába keres, nem lát stb. De ő barátokkal volt, meg én is, eleve nehezen hoztuk össze bnőimmel azt az estét, nem hagyhattam őket ott, hogy na pá én léptem. :D Pedig akkor “szomorkodott”, hogy kár hogy ma nem láthat meg jó lett volna velem tölteni ezt az estét (már nem ÚGY, hanem hogyha már úgyis egy helyen voltunk, akkor egy társaságban is lehettünk volna).

Múlt hónapban bejátszott egy olyat, hogy szombat este 11-kor írta, hogy nem megyek-e le a Deákra, mert ők ott vannak. 🤷🏻‍♀️ Hát en meg vidéken voltam, nem számítottam rá, hogy a semmiből írni fog, nálunk előre szokás lebeszélni a találkákat. Olyan is volt, hogy látta h érdeklődöm egy esemény után és annak kapcsán írt, hogy ő is volt ott tavaly vagy mikor, tök jó volt, én voltam-e már, felőle elmehetünk.. (de végül nem mentünk persze)

Na tehát kb mindig valami kép/buli/beérdeklődött esemény kapcsán szokott írni, de azt hogy csak úgy magától írna, mert pl eszébe jutottam, na olyan nem igazán. De ezt részben értem is, mert hiába hordja ide év eleje óta a cuccokat, akkor is kvázi alig ismerjük egymást és alig tudunk egymásról valamit. Nem vagyunk haverok vagy barátok se, max inkább ismerősök. Én se írnék csak úgy rá a semmiből, hogy mizu, olyan furán venné le magát. Ha már többször is találkoztunk volna, többet beszélgettünk volna, lennének közös érdeklődési témáink, akkor az úgy más, de így elég nehéz. Így is a kudarcba fulladt találkát én dobtam amúgy fel, hogy nincs-e kedve hozzá és már arra is elég nehezen vettem rá magam. De így hogy 2x is eltűnt szó nélkül, na hát így végképp nem fogok írni megint a találka miatt, az túlságosan is nyomuló, plusz úgy gondolom, hogy most rajta lenne a sor, hisz nem miattam nem jött össze a dolog.

2021. dec. 14. 16:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várnék tőle semmit igazából, azok után hogy szó nélkül eltűnt. Szerintem ez nem túl korrekt. Inkább úgy tűnik, hogy néha unatkozik és olyankor bepróbálkozik ha éppen olyan kedve van. De azt szerintem te is érzed, hogy annyira azért nem érdekled. Nekem is volt már olyan, akiről azt hittem hogy olyan különleges, hogy úgysem lesz más olyan hatással rám, aztán lett, már nem is gondolok rá. Tudom, hogy nem ezt akarod hallani, de szerintem felejtős, aki kétszer nem jön el egy randira főleg úgy, hogy az egyik alkalommal szó nélkül eltűnik, azt nem érdekled igazán. Hiszen nyilvánvaló, hogy te akartál valamit ha te hívtad el, még ha tényleg közbejött neki valami, akkor is utána ő még mindig elhívhatott volna valahova, ha tényleg akart volna találkozni.
2021. dec. 14. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!