Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénkebb férfiak! Ha tetszik nektek egy lány, de nyíltan nem mertek flörtölni vele, sem odamenni hozzá, akkor miből lehet észre venni, ha nagyon bejön nektek?
- Ha távolabbról nézem, és Ő ezt észreveszi, gyorsan elkapom a tekintetem.
- Ha valami miatt mégis beszélnem kell vele, totál zavarban vagyok (már már úgy viselkedek, mint egy idióta :D), kerülöm a szemkontaktust.
Aki tetszik azt figyelni szoktam és ha van rá alkalom, lehetőség akkor megpróbálok vele beszélgetni. De mivel nem tudom, hogyan kell "se nyíltan, se zártan flörtölni", ezért többnyire az esetek 99%-ában csa kegy udvarias beszélgetésnek, érdeklődésnek veszik.
Szóval inkább nem próbálkozok, nem megyek oda senkihez, nem próbálok meg "bevágódni". Nem tudom hogyan kell "vonzalmat ébreszteni", akinek tetszem, azzal meg előbb utóbb "összesodor az élet", úgy intézi, hogy beszélgessünk. Volt ilyen párszor, de a legtöbbször akinek én tetszettem az nekem nagyon nem. Szívás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!