Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félénkebb férfiak! Ha tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénkebb férfiak! Ha tetszik nektek egy lány, de nyíltan nem mertek flörtölni vele, sem odamenni hozzá, akkor miből lehet észre venni, ha nagyon bejön nektek?

Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
semmiből
2021. márc. 2. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

- Ha távolabbról nézem, és Ő ezt észreveszi, gyorsan elkapom a tekintetem.

- Ha valami miatt mégis beszélnem kell vele, totál zavarban vagyok (már már úgy viselkedek, mint egy idióta :D), kerülöm a szemkontaktust.

2021. márc. 2. 18:55
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ahogy #1 írja.
2021. márc. 2. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor nagyon távolságtartó vagyok, de amikor tudom, nézem az illetőt, illedelmes igyekszem vele lenni. Amikor viszont elkezd közeledni, akkor cseszem el azzal, hogy megijedek a közeledésétől, és igyekszem elmarni magam mellől az illetőt, és flegmázok vele.
2021. márc. 2. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Max csak figyelnek de több nem fog történni soha.
2021. márc. 2. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki tetszik azt figyelni szoktam és ha van rá alkalom, lehetőség akkor megpróbálok vele beszélgetni. De mivel nem tudom, hogyan kell "se nyíltan, se zártan flörtölni", ezért többnyire az esetek 99%-ában csa kegy udvarias beszélgetésnek, érdeklődésnek veszik.

Szóval inkább nem próbálkozok, nem megyek oda senkihez, nem próbálok meg "bevágódni". Nem tudom hogyan kell "vonzalmat ébreszteni", akinek tetszem, azzal meg előbb utóbb "összesodor az élet", úgy intézi, hogy beszélgessünk. Volt ilyen párszor, de a legtöbbször akinek én tetszettem az nekem nagyon nem. Szívás...

2021. márc. 2. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A "férfiak" részén kicsit felröhögtem a kérdésen. Szerintem ezek nem férfiak. Ha férfi vagy és bejön egy nő legyen annyi benned hogy oda mész hozzá ez az én vèleményem
2021. márc. 6. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem aki nem tud egy mondatot helyesen leírni, az ne nevezze magát férfinak.
2021. márc. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!