Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti szoktatok flörtölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti szoktatok flörtölni olyannal, aki nem tetszik?

Figyelt kérdés

Több csajnál ezt látom, bár lehet nekem kicsi az önbizalmam nem tudom. Saját megítélésem szerint átlagos külsejű férfi vagyok, egy női munkatársam rendszeresen olyat dolgokat csinál velem mint pl.: hátraveti a haját, miközben beszél, vagy felül az asztalomra úgy, hogy a s.gge közvetlenül a kezem mellett legyen. Egyszer scrubble-t játszik a telefonján, mondja jöjjek segítsek már neki, oda is hajoltam fölé, persze teljesen beleláttam a dekoltázsába. Szerintem kizárt, hogy ezt egy nő véletlenül csinálja, viszont nehezen tudnám elképzelni, hogy valóban akar valamit, mivel ő nagyon jó nő, én meg kissé pocakos bár a kondinak köszönhetően izmos vagyok, de hát nem kis darab na.

Szóval ti nőstények, szoktatok ilyesmit? Játszani egy pasival csak azért, hogy az egótok nőjön? 26/f

2017. febr. 7. 14:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem mivel nem vagyok aljas szemét hogy elhúzzam az illető előtt a mézes madzagot és reményt keltsek benne. Nem játszom senki érzéseivel. 23 L
2017. febr. 7. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy haldoklonak se mondom h holnapra meggyogyulsz
2017. febr. 7. 15:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok de előttem is hasonló dolgokat szoktak csinálni más nők.Én ha egyedül vagyok akkor is szoktak dobalni,csavargatni a hajam,csak úgy,mert megszoktam.És volt egy tanárnőm aki 1.osztályos korunkban mindenkinek felült az asztalára,akivel épp beszélt...Amit leírtál még nem flörtölés,ezek egyszerű,női-,valószínűleg öntudatlan - gesztusok.Az meg,hogy beláttál a dekoltázsába...Olvass újságot, a sztárok mennyit villantanak véletlenül is.Hétköznapi nőkkel is előfordul,hogy kivillan valamijük,amit észre sem vesznek,csak ugye ezzel nincsen tele a net meg az újságok.
2017. febr. 7. 15:07
 4/14 A kérdező kommentje:
A "sztárok" soha nem véletlenül villantanak, ezt már csak azért is tudom, mert a médiában dolgozom. Így szerintem a csajok sem, persze gondolom akkor az is csak ilyen női gesztus, ha valaki tánc közben a farkamhoz dörzsöli a fenekét.
2017. febr. 7. 15:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Se kérdező, se #3-as nincs tisztában a flört fogalmával ... Természetesen non verbálisan is lehet kifejezni dolgokat, de a flört jelentése: "játékos, könnyed udvarlás". Ne keverjük össze az ösztönös női gesztusokkal :-P
2017. febr. 7. 15:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Oké. Mi a flört?
2017. febr. 7. 15:19
 7/14 anonim ***** válasza:

Kérdező tudod ez nem úgy megy, hogy valaki tetszik, aztán flört, aztán egyből 100% a siker.

Ugyanis: A FLÖRT SORÁN DŐL EL, HOGY BELÜL IS TETSZIK-E. Egy dolog hogy flörtölök valakivel, de miközben beszélgetünk, simán mondhat/tehet olyat, ami miatt megváltozik róla a véleményem. Tudod mi nők nem olyanok vagyunk, hogy első látásra tudjuk egy férfiról hogy 100% hogy lefeküdnénk-e vele vagy sem.

Egy alapvetően bejövős férfi könnyen meg tudja változtatni a véleményemet saját magáról ha olyat mond vagy úgy viselkedik, ahogy nem kéne. Lehet te is bejössz azoknak a nőknek, csak elszúrsz valamit.

2017. febr. 7. 15:44
 8/14 anonim ***** válasza:

#6:

Olvasni, vagy értelmezni nem tudsz? Leírtam, sőt beidéztem :-P "játékos, könnyed udvarlás" ... vagy szerinted, amiket leírtál azok fedik az "udvarlás" fogalmát?

2017. febr. 7. 15:47
 9/14 A kérdező kommentje:
hát nem tudom lehet bennem van akkor a hiba engem nem érdekel más ha jól néz ki csak lefeküdjek vele
2017. febr. 7. 16:11
 10/14 anonim ***** válasza:

9:

Miért lenne bárkiben hiba?

Az emberek nem egyformák

2017. febr. 7. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!