Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti szoktatok flörtölni olyannal, aki nem tetszik?
Több csajnál ezt látom, bár lehet nekem kicsi az önbizalmam nem tudom. Saját megítélésem szerint átlagos külsejű férfi vagyok, egy női munkatársam rendszeresen olyat dolgokat csinál velem mint pl.: hátraveti a haját, miközben beszél, vagy felül az asztalomra úgy, hogy a s.gge közvetlenül a kezem mellett legyen. Egyszer scrubble-t játszik a telefonján, mondja jöjjek segítsek már neki, oda is hajoltam fölé, persze teljesen beleláttam a dekoltázsába. Szerintem kizárt, hogy ezt egy nő véletlenül csinálja, viszont nehezen tudnám elképzelni, hogy valóban akar valamit, mivel ő nagyon jó nő, én meg kissé pocakos bár a kondinak köszönhetően izmos vagyok, de hát nem kis darab na.
Szóval ti nőstények, szoktatok ilyesmit? Játszani egy pasival csak azért, hogy az egótok nőjön? 26/f
Kérdező tudod ez nem úgy megy, hogy valaki tetszik, aztán flört, aztán egyből 100% a siker.
Ugyanis: A FLÖRT SORÁN DŐL EL, HOGY BELÜL IS TETSZIK-E. Egy dolog hogy flörtölök valakivel, de miközben beszélgetünk, simán mondhat/tehet olyat, ami miatt megváltozik róla a véleményem. Tudod mi nők nem olyanok vagyunk, hogy első látásra tudjuk egy férfiról hogy 100% hogy lefeküdnénk-e vele vagy sem.
Egy alapvetően bejövős férfi könnyen meg tudja változtatni a véleményemet saját magáról ha olyat mond vagy úgy viselkedik, ahogy nem kéne. Lehet te is bejössz azoknak a nőknek, csak elszúrsz valamit.
#6:
Olvasni, vagy értelmezni nem tudsz? Leírtam, sőt beidéztem :-P "játékos, könnyed udvarlás" ... vagy szerinted, amiket leírtál azok fedik az "udvarlás" fogalmát?
9:
Miért lenne bárkiben hiba?
Az emberek nem egyformák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!