Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25eves múltam mostanság nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25eves múltam mostanság nem találok párt magamnak ugy érzem már nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
Semmi se olyan mint azelőtt egyszerűen nincs hol ismerkednem.. :/
2021. dec. 13. 20:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
fiú vagy vagy lány?
2021. dec. 14. 11:00
 12/12 anonim ***** válasza:

elég szemétládák vagytok hogy bántjátok. Normális társadalmakban,aki igyekszik, szorgalmas az nyerő a nőknél.Aki lányt akar,az egyszerűen összeszedi magát, és dolgozik hogy jusson valamire. A családok meg megszervezik a házasságot.

itt, ebben a szartársadalomban viszont semmi becsülete nincs egy átlagos srácnak.Meg is látszik a népesedési helyzeten.

Minimális felelőssége persze van az egyedülállónak is.Talán nem tett meg mindent a cél érdekében.

Most azonnal kezdjen el kutatni a témában hogy milyen közösségbe tud eljárni.

Alapból én a vallási csoportokat ajánlom,ha nem is hisz benne, próbálja meg!

Nagyon furcsa ,már már misztikus dolgokat fog tapasztalni,ha egyszer a világot spirituális szemszögből közelíti meg.

Rohadtul materialista voltam,de van egy erő ami képes az emberi életeket megváltoztatni.

Persze elveszett életek is vannak,de ennek is megvan a célja.

2021. dec. 15. 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!