Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi jogsi/autó nélkül kizáró ok?
Te összejönnél olyan pasival akinek nincs autója? Pl egy sima szakmunkás. Előre lépni nincs esélye, de mellé igazi good guy ?
Ja és átlag kinézetű apatestes.
20.
Ez ugye most nem valami összeesküvés-elmélet akar lenni, hogy a csapvíz, bezzeg a jó Jana, az aztán a gyerekcsináló víz? Ez egy szinten van a "belénk ültetik a nano-szondákat az oltással" dologgal.
Ilyen az, amikor becsap a jó marketing.
18. Én 2 méteres, 100 kilós sportoló ember vagyok. Ezt csak azért írom, hogy lássátok tényleg sokat eszem minden nap, nem csak csipegetek és ehhez alaposan be is szoktam vásárolni. Amikor elmegyek nagybevásárlásra 2 hetente, akkor veszek kb. 5 kiló húst, 3-4 kiló rizst, 2-3 kiló zabot, 3-4 kiló fagyasztott zöldséget többek között, de most csak a nagyobb dolgokat írtam le, hogy alsó hangon tizensok kiló ételt szoktam hazavinni.
Valahogy mégis képes vagyok gond nélkül hazavinni egy hátizsákban (a hátamon) és két db bevásárlószatyorban (egy a bal kezemben, egy a jobb kezemben) az egészet a buszon cipekedés, halál, összeesés, zihálás, kifáradás nélkül. Ráadásul nem faluban élek, hanem nagyvárosban, szóval a bolt előtt is van egy buszmegálló és a házamhoz is közel van egy, tehát gyalogolnom maximum 5 percet kell, a többi időben a busz teszi a dolgát. Azt meg már le sem írom, hogy a 3. emeleten lakom lift nélküli házban és oda is képes vagyok halál vagy legalábbis megrokkanás nélkül felvinni ezeket az emeletre, mert a végén nem hiszed el.
Kocsi nem kell, az van nekem is. Jogsi viszont legyen.
Párommal így vagyunk. Kocsija nincs, minek? Ott az enyém ha kell. De legalább tudja ő is vezetni.
Nálam sem kizáró ok! Viszont a 20as válaszolónak osztom a véleményét! Két, közeli házaspár barátunknál is szintén az ásványvízre való áttérés hozta meg a nagyon várt gyermekáldást, holott évek óta próbálkoztak! Hogy jana volt e, nem tudom, de palackos! Ugyanakkor nem a legjobb, mert rendkívül környezetszennyező!
Sajnos a csapvíz tele van fogamzásgátló származékkal...Elképzelhetö, hogy van összefüggés a rengeteg meddőség/reprodukciós problémák, és a csapvíz fogyasztás között.
"Autó nélkül nem lehet meglenni"
"Kocsi nélkül nem lehet gyereket nevelni"
stb.
Tipikus 21. századi bullshit dumák, a fogyasztói szemlélet abszolút érvényesülése. Erről kellene leszokni.
1. Autó nélkül el lehet lenni, bárhol a világon, nem létszükséglet.
2. Létszükséglet a tiszta levegő, a tiszta ivóvíz és a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszer.
3. Az autó rohadtul nem tartozik ezek közé, főleg, hogy amiket felsoroltam nemsokára (sok helyen már most) fogytán lesznek.
4. 40 éve is ismán megvoltak az emberek autó nélkül, most mi változott akkor? JA, hogy gyalogolni, biciklizni, tömegközlekedni nem kényelmes? Hát ez van, viszont rossz hír, hogy ez a jövő. A mostani tendencia NEM fenntartható, az, hogy egy 9,7 milliós országban 4 millió személygépjármű van, egyszerűen nem működik hosszú távon. Gondoljunk bele mi lesz itt ha majd több milliárd ember fog egyszerre autózni. Amikor a mostmég nyomorgó indiai, vagy afrikai népek is elkezdenek egyesével autózni. Ez egyszerűen nem megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!