Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi jogsi/autó nélkül kizáró ok?
Te összejönnél olyan pasival akinek nincs autója? Pl egy sima szakmunkás. Előre lépni nincs esélye, de mellé igazi good guy ?
Ja és átlag kinézetű apatestes.
@10
Szerintem az ok az mind1. Nincs! Pont! -
11.
Na igen, de nem kellene abból kiindulni, hogy mindenkinek "kell" és mindenki "akar" és akinek nincs az legalábbis hibás, másként gondolkodó, problémás elem.
Amíg napi szinten hallani, ahogy tucatnyian ütköznek, a sok pszichopata módjára "ha 90 a max sebesség akkor 130-al kell menni, úccsincs rendőr" idióta miatt, addig jobb vigyázni. Olyan ember "mellé" se ülök be, aki így vezet, max egyszer, de soha többé, mert nem kívánok súlyos sérülést szenvedni. A halállak kiegyezem, az nem fáj. De mondjuk nyaktól lefelé lebénulni... Ennyit ez nem ér.
A városomban pedig kb. minden elérhető gyalog, szerencsére ez egy nagyobb település, nem falu. De még a főváros közepe is 20 perc vonat.
13.
Ez az elkényelmesedett gondolkodás. A valóságban simán megoldható, igaz nem kell öt bevásárlókocsit megpakolni felesleges kacatokkal meg olyan élelmiszerrel ami megy a szemétbe, mert úgysem fogy el, csak "megteccett".
"Egy hétvégibevasarlast nem tudsz megoldani nelkule!"
Egy autó az tényleg jól jön, és tényleg jól mutat ha van
Na de hogy nem lehet megoldani egy hétvégi bevásárlást nélküle?
Ember hol élsz te ilyen baromságot érezve?
Ha valakinek derogál a biciklizés, akkor mindent kis sz.rt kocsival akar elintézni.
De ettól hogy te neked ez nehezedre esik, még nem lesz megoldhatatlan feladat
14
Hát nem tudom. Én nem szoktam a szemétbe dobálni a kaját! (De mindenki magábol indul ki) 10 karton vizet, meg 2 carton gyümolcslet aligha viszel haza a buszon.
18#
Képzeld nálunk a csapból folyik az ivóvíz!
Nem kell a boltban venni
Sz.r ügy ha nálatok nincs ilyen
19
Van. De ihatatlan! (Nem, nem zárt kert) Ja, és 9 éven at nem jott ossze a gyerek, Mikor átszoktam.a Jana asvanyvizve, csodák-csodája, megjött a gólya....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!