Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi jogsi/autó nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi jogsi/autó nélkül kizáró ok?

Figyelt kérdés

Te összejönnél olyan pasival akinek nincs autója? Pl egy sima szakmunkás. Előre lépni nincs esélye, de mellé igazi good guy ?

Ja és átlag kinézetű apatestes.

2021. dec. 13. 13:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

@10

Szerintem az ok az mind1. Nincs! Pont! -

2021. dec. 13. 17:32
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

11.

Na igen, de nem kellene abból kiindulni, hogy mindenkinek "kell" és mindenki "akar" és akinek nincs az legalábbis hibás, másként gondolkodó, problémás elem.

Amíg napi szinten hallani, ahogy tucatnyian ütköznek, a sok pszichopata módjára "ha 90 a max sebesség akkor 130-al kell menni, úccsincs rendőr" idióta miatt, addig jobb vigyázni. Olyan ember "mellé" se ülök be, aki így vezet, max egyszer, de soha többé, mert nem kívánok súlyos sérülést szenvedni. A halállak kiegyezem, az nem fáj. De mondjuk nyaktól lefelé lebénulni... Ennyit ez nem ér.

A városomban pedig kb. minden elérhető gyalog, szerencsére ez egy nagyobb település, nem falu. De még a főváros közepe is 20 perc vonat.

2021. dec. 13. 17:35
 13/26 anonim ***** válasza:
9%
Egy hétvégibevasarlast nem tudsz megoldani nelkule! Raadasul totál illuziorombolo, hogy mindenhova csak az én autommal lehet menni...
2021. dec. 13. 18:08
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

13.

Ez az elkényelmesedett gondolkodás. A valóságban simán megoldható, igaz nem kell öt bevásárlókocsit megpakolni felesleges kacatokkal meg olyan élelmiszerrel ami megy a szemétbe, mert úgysem fogy el, csak "megteccett".

2021. dec. 13. 18:11
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

"Egy hétvégibevasarlast nem tudsz megoldani nelkule!"

Egy autó az tényleg jól jön, és tényleg jól mutat ha van

Na de hogy nem lehet megoldani egy hétvégi bevásárlást nélküle?

Ember hol élsz te ilyen baromságot érezve?

2021. dec. 13. 18:42
 16/26 anonim ***** válasza:
Vidéki nagyvaros
2021. dec. 13. 19:10
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha valakinek derogál a biciklizés, akkor mindent kis sz.rt kocsival akar elintézni.

De ettól hogy te neked ez nehezedre esik, még nem lesz megoldhatatlan feladat

2021. dec. 13. 19:14
 18/26 anonim ***** válasza:
17%

14

Hát nem tudom. Én nem szoktam a szemétbe dobálni a kaját! (De mindenki magábol indul ki) 10 karton vizet, meg 2 carton gyümolcslet aligha viszel haza a buszon.

2021. dec. 13. 19:20
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

18#

Képzeld nálunk a csapból folyik az ivóvíz!

Nem kell a boltban venni

Sz.r ügy ha nálatok nincs ilyen

2021. dec. 13. 19:47
 20/26 anonim ***** válasza:
14%

19

Van. De ihatatlan! (Nem, nem zárt kert) Ja, és 9 éven at nem jott ossze a gyerek, Mikor átszoktam.a Jana asvanyvizve, csodák-csodája, megjött a gólya....

2021. dec. 13. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!