Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják ezt és mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják ezt és mit jelent?

Figyelt kérdés

Elég gyakran olvasni ezen az oldalon, hogyha egy férfi "normáli" vagy "rendben van", esetleg "átlagos", akkor könnyen talál normális barátnőt.

Akik ezt írják, mit gondolnak? Hogy aki nem talál normális barátnőt, az csak azért nem talál, mert selejtes? Egyáltalán, mit jelent azt, hogy egy férfi normális? A környezetemben rengeteg férfi van, aki visszafogottabb vagy nem néz ki jól és évek óta nem talál partnert, hiába próbálkoznak.

Én is az átlagos kategóriába tartozok, de csak problémás csajokba botlok.

Továbbá, mit jelent az, hogy egy nő normális? Kicsit úgy tűnik sok válasznál, mintha máshogy kezelnék a két nemnél a "normális" fogalmát, főleg a női válaszolók.

2021. dec. 13. 01:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

"de csak problémás csajokba botlok."

Hát, mert biztos te is problémás vagy. Magát mindenki nem normálisnak hiszi 😅

2021. dec. 13. 01:34
 2/15 A kérdező kommentje:

Persze, ez jól hangzik, csak furák az arányok. Ha egy férfi ír ki hasonlót, akkor egyből belőle indulnak ki a válaszolók: Biztos ilyeneket választ, ő maga is ilyen, ez illik hozzá, ez a szintje.

Ha ugyanezt nő írja ki, akkor nála egyből jönnek a válaszok, hogy hááát igen, kevés társkeresőn a jó pasi, sok férfi csak szexet akar és hasonlók.

Az érthető, hogy magát mindenki normálisnak hiszi és ilyenre számítottam is. Ezért érdekelne, hogy mégis mit takar a normális? Mert a környezetem annak tart.

2021. dec. 13. 01:38
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

Ha normális vagy ha nem bármikor bele tenyerelhetsz egy lelkisérült idióta nőbe aki azt hiszi körülötte forog a világ..stb szerintem azért nem találnak sokan párt, mert vagy nincs érzékük a csajozáshoz, vagy túl magasak az igények pl egy Harry Potter ne akarjon egy Kim Basingerrel randizni.

"Normális" "rendben van" pasi a nők szerint: van egzisztencia, van kiállása, van duma, jó vele a szex.

2021. dec. 13. 01:40
 4/15 anonim ***** válasza:

#3 vagyok lemaradt a vége.

Nem a szüleivel él.

2021. dec. 13. 01:41
 5/15 A kérdező kommentje:

Egyetértek, hogy mindkét nem bármikor beletenyerelhet lelki sérült emberbe, de sorozatosan olyanokba botlok, akikkel értelmes és mély kapcsolatot lehetetlen lenne összehozni. Erre, mondjuk itt jönne valami pár szavas mondat, ami lerendezné, hogy nem vagyok normális vagy hasonló.

Az igényeim szerintem nem nagyok külső terén. Nem akarok tökéletes kinézetű nőt. Nem zavar pl. a stria és pár plusz kiló sem.

Egzisztenciám van, mármint van munkám és mellékes állásom is, ha kell még pénz. Albérletben lakom, egyedül, ami szerencsére nem is kicsi. Duma terén rendszeresen dicsérnek. A szex szerintem emberfüggő, ott meg kell találni, hogy passzoljanak a felek, de voltak olyan lányok, akik nyíltan megmondták, hogy szakítás után is akarnának velem még szexet, mert jó volt.

Szóval, így nem tudok mit kezdeni a "légy normális és találsz normális barátnőt" szöveggel.

2021. dec. 13. 01:45
 6/15 A kérdező kommentje:
(És köszönöm ilyen késői órán is a válaszokat, mennek a zöldek!)
2021. dec. 13. 01:45
 7/15 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Figyu most vagyok 32 eddig volt vagy X barátnőm akikkel van hogy 3.5evet voltam együtt de volt hogy 3honap után kiraktam. Ebből az X ből talán 2volt normális. Nagy számok törvénye. Ismerkedni kell.

2021. dec. 13. 01:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Azt azért ne felejtsük el, hogy az általad leírt rendben lévő emberek nagy része megmarad inkább egy az*R kapcsolatban mint újra ismerkedne.
2021. dec. 13. 01:53
 9/15 A kérdező kommentje:

Hasonlóan vagyunk. 30 vagyok, volt pár barátnőm. Voltak több éves kapcsolataim, de rövidebb dolgok is. Meg ismerkedések, amik elég hamar elhaltak. Egy (maximum 2) kivételtől eltekintve, mindig úgy tűnt, mintha hiába raknék bármit a dolgokba, kapnék egy apró részt a másikból és ennyi. Vagy rengeteg problémát raknának a nyakamba.

Az ismerkedés részét pedig jelenleg már nagyon unom. Hiszek a nagy számok törvényében, de most sem kedvem, sem energiám nincs ismerkedni. Valakivel nekiálltam dolgoknak, de benne is csalódtam. A netes társkereső meg számomra kuka, oda nem nézek ki elég jól, hogy éljen a nagy számok törvénye.

Az jogos, hogy sokan tényleg megmaradnak egy rossz kapcsolatban, én is voltam egy ideig hasonlóan.

2021. dec. 13. 01:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Mire érted a rengeteg problémát raknak a nyakadra dolgot?
2021. dec. 13. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!