Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most honnan lehet tudni hogy egy nő csak heccből utasít vissza és nem gondolja komolyan vagy tényleg nem jövök be neki?
Ha visszautasit,akkor hagyjad. Az a biztos.
N
"Másrészt mi értelme ennek a színlelésnek ?"
Élvezik, hogy szórakozhatnak a férfiakkal.
Minden barátnőmmel úgy jöttem össze, hogy én udvaroltam, ők pedig szívesen fogadták.
Volt nő, aki elutasított, hagytam is, "nem egymást keressük" alapon.
Tapasztalatból írom: Ha egy nő téged akar, nem szórakozik veled.
A nem az nemet jelent.
Aki csak szórakozik az meg pláne nem érdemli meg hogy vele legyél.
Pedig jól teszed, ha az elutasítás után visszavonulsz.
Sosem utasítanék el olyat, akinek vágyom a társaságára, a közelségére, szóval aki érdekel. Örülök ha jön, nem küldöm el. Tiszta hülyeség lenne, hiszen megesz a sóvárgás, hogy a közelében legyek.
Nyilván ez leginkább akkor van így, ha már valamennyire ismerjük egymást, vagy legalább volt pár olyan beszélgetésünk, hogy érzek köztünk valamiféle különleges összhangot, kapcsolatot. Ennél hamarabb egyébként nem is hiszem, hogy érdemes nyíltan kezdeményezni. Egy tetszetős, de túl idegen embernek lehet hogy nemet mondok (ebbe belejátszik az is, hogy kicsit gátlásos vagyok, és megijedek az új emberek túl gyors közeledésétől), de utána nem is lenne képem előhozakodni azzal, hogy mégis próbálkozzon újra.
Akik visszautasítanak, azoknak a többsége komolyan gondolja.
Akinek pedig szórakoztató az, hogy kéreti magát, és elutasít csak azért, hogy utána lásson teperni, az nem vesz téged komolyan. Akkor sem, ha valamilyen szinten/módon bejössz neki, mondjuk tetszik neki a dumád vagy nem rúgna ki az ágyából. De emberi, érzelmi szempontból ez a vonzalom nulla, ebből nem lesz kapcsolat, vagy csak nagyon felszínes, defektes. Nem igazán téged akar, hanem a játékot, ingyen cirkuszt és egófényezést.
Aztán még hozzád is vágja, hogy férfiatlan vagy (miközben pont hogy korrekt voltál, és azt tetted, amit kért), vagyis bunkó módon sérteget és megbánt. Akkor szerinted mennyire számítasz neki? Te sértegetnéd azt, aki tetszik? Nem kiábrándító ez? Nem érzed úgy, hogy ilyen liba nem is kell neked?
Ne vedd magadra ezt a hülye dumát, hogy emiatt nem vagy férfi, ne hidd el. Nem kell minden hülyére hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!