Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki komolyan gondolja az ismerkedést?
Több beszélgetést is kezdeményeztem már itt gyk-en, instán, tényleg mindig próbáltam témákat felhozni, mindig érdeklődve fordultam a másik fél személyiségéhez, én úgy gondolom mindent megteszek azért hogy jobban megismerhessem a beszélgetőpartnerem, mégis kihalnak a beszélgetések, 1-2 nap után egyszerűen nem jön válasz. :/
21/L
Én általában kapok választ mert jó levelezőpartner vagyok ismerkedésnél. Viszont az aknamezőn utána mindig kiesek a játékból. Ott van gond amikor meglátják a képemet. Nem vagyok igazán ronda, de ezt a nők nyilván másként látják, ezért esélyem sincsen.
28/f
Van, csak én nem párkapcsolatot keresek, csak kalandot egy lánnyal. Így is nehéz erre partnert találni, mert általában komoly kapcsolatot keresnek itt, én meg nem akarom átverni őket.
22L
"Nőkkel semmilyen formában nem lehet normálisan ismerkedni már"
Én is pont így látom. Normálisan ismerkedni semmilyen közegben nincs mód, régen nem tudom mennyire volt ez másképpen, de ezekben az években amiket írunk, már nem tapasztalható
Én komoly kapcsolat reményében próbálok ismerkedni, de nekem sem igazán sikerül.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!