Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon tényleg komolyan gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg komolyan gondolja az ismerkedést ez a lány?

Figyelt kérdés
Egy hónapja ismerkedem egy lánnyal. Eddig sajnos csak kétszer tudtunk személyesen találkozni, de ezen alkalmakkor mindketten jól éreztük magunkat. Messengeren szoktunk beszélgetni és sokszor előfordul, hogy rögtön elolvassa amit írok neki (tehát sűrűn fent van a neten), de csak sokkal később válaszol (fél vagy egy napra rá), olyankor is csak nagyon tömören. Máskor pedig tök jól el lehet vele beszélgetni, rögtön válaszolgat. Megkértem rá, de nagyon finoman, hogy amikor nem ér rá annyira, de elolvassa az üzenetem, akkor csak írjon annyit ha lehet, hogy majd később ír vagy valami, mert számomra jól esne valamilyen visszajelzés. Erre azt mondta, hogy ez nem megoldható és ettől korlátozva érzi magát, szóval úgy tűnt eléggé kibukott a dolgon, pedig csak egy szimpla kérés volt, amire bátran nemet lehet mondani. Nekem kicsit furcsa volt ez a reakció, nem gondoltam volna, hogy korlátozva fogja ettől magát érezni, hiszen nem akartam ezt ráerőszakolni, csak jelezni szerettem volna neki, hogy számomra rosszul esik amikor sokáig nincs semmilyen reakció egy üzenetemre, főként akkor, ha az egy kérdés.

2020. dec. 15. 13:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Sztem igaza van a csajnak. Lehet még gondolkozik rajta, vagy nincs ideje kifejteni. Na meg olyan is van, hogy megvan nyitva a messenger, láttamozza az üzit, de épp mást csinál az ember, el sem olvassa. Ne legyél ilyen nebántsvirág. Sok nőnél beindít egy gondolkodási folyamatot, például, hogy ez egy jel, redflag szerű. Később majd azt is megmondod, hogy mehet wc-re? Nem jó dolog ilyeneket írogatni.
2020. dec. 15. 13:17
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj ezzel, hogy én is Tinderen meg ilyen helyen ismerkednek, de már tele van vele a tököm. Sokszor sokkal több kedvem van ahhoz, hogy ellegyek a saját dolgommal, mintsem hogy olyanokkal beszélgessek, akiket alig ismerek, főleg ha már tizedjére is megkérdezi, hogy mi a hobbim. Sokkal jobban örülnék annak, ha lenne egyvalaki, aki mellett már valamilyen szinten elköteleződtem, csak hát ugye ehhez jelenleg nincs más út, de szerintem ez még nálatok sem áll fent teljes mértékben.

25/N

2020. dec. 15. 13:18
 3/18 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nincs annál nagyobb pofátlanság, amikor valaki megnyitja az üzenetet, de tojik válaszolni. Ha van ideje olvasgatni, akkor legyen ideje arra is hogy beírja, "később válaszolok". Mert egyszer ha közbejön valami, az teljesen érthető, de ha rendszeresen ezt csinálja, akkor szórakozzon mással.

Anyám szokta ezt csinálni, de a testvérem és én próbáljuk lenevelni róla. A telefont se vágod rá szó nélkül a másikra.

2020. dec. 15. 13:26
 4/18 anonim ***** válasza:
72%

Végre egy normális, HATÁROZOTT NŐ !

2020. dec. 15. 13:27
 5/18 anonim ***** válasza:
19%
#4-es: errefel mindig kifogom az összes határozatlan pasit, aki 30 évesen az anyja véleménye miatt szakít velem, és hasonlók...
2020. dec. 15. 13:29
 6/18 anonim ***** válasza:
18%

Sajnállak !

Pedig te tényleg határozott nőnek tűnsz, aki nem csap be és hasonlók..

2020. dec. 15. 13:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez tipikus amit 2# írt. Hány üzemórát töltöttünk már feleslegesen emberek megismerésével neten, aztán a valóság meg összedönti a kialakult képet találkozáskor. Sztem sokan vagyunk úgy ezért, hogy csak fent vagyunk az appon, de nem igazán használjuk. Egyszerűen se idő se energia rá.
2020. dec. 15. 13:40
 8/18 anonim ***** válasza:
29%
#6: Egyre több az erős nő - gyenge férfi felállás, de végül is két dudás úgysem férne meg egy csárdában, lehet, hogy ezért nem jut nekünk erős férfi
2020. dec. 15. 13:41
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
4# azért ez olyan amit könnyen kilehet szűrni már az elején. de ez a 30 évesen az anyja miatt szakít elég röhejes. :D Te vonzod az ilyen pasikat,vagy ők vonzanak téged?
2020. dec. 15. 13:43
 10/18 anonim ***** válasza:

Én egy erős férfi vagyok, mind szellemi mind fizikai téren !

Én vagyok a #4 és #6 válaszoló....

Irtam is neked 1 privát üzenetet kedves #6 , de még nem válaszoltál rá !

😀

2020. dec. 15. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!