Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg komolyan gondolja az ismerkedést ez a lány?
Figyelt kérdés
Egy hónapja ismerkedem egy lánnyal. Eddig sajnos csak kétszer tudtunk személyesen találkozni, de ezen alkalmakkor mindketten jól éreztük magunkat. Messengeren szoktunk beszélgetni és sokszor előfordul, hogy rögtön elolvassa amit írok neki (tehát sűrűn fent van a neten), de csak sokkal később válaszol (fél vagy egy napra rá), olyankor is csak nagyon tömören. Máskor pedig tök jól el lehet vele beszélgetni, rögtön válaszolgat. Megkértem rá, de nagyon finoman, hogy amikor nem ér rá annyira, de elolvassa az üzenetem, akkor csak írjon annyit ha lehet, hogy majd később ír vagy valami, mert számomra jól esne valamilyen visszajelzés. Erre azt mondta, hogy ez nem megoldható és ettől korlátozva érzi magát, szóval úgy tűnt eléggé kibukott a dolgon, pedig csak egy szimpla kérés volt, amire bátran nemet lehet mondani. Nekem kicsit furcsa volt ez a reakció, nem gondoltam volna, hogy korlátozva fogja ettől magát érezni, hiszen nem akartam ezt ráerőszakolni, csak jelezni szerettem volna neki, hogy számomra rosszul esik amikor sokáig nincs semmilyen reakció egy üzenetemre, főként akkor, ha az egy kérdés.
#9-es: ezt neki mondjad, ha esetleg ismerősöd véletlenül :D Én vonzom, mivel utálok egyedül lenni, így keresgélek tűzön-vízen keresztül, csak hát egy idő után ezt is meg lehet unni.
2020. dec. 15. 13:47
12/18 anonim válasza:
Szerintem nem kell egymás s*ggébe lenni online sem. Pl ha meló közben küld valaki üzenetet megnézem és majd később válaszolok. Aki ezt szóvá teszi az elég görcsös és az unszimpatikus, mert szinte tapadsz. Ha 2-3 napig nem válaszol, akkor alap, hogy te is hanyagolod utána véglegesen. Ebben az esetben szerintem nem érdekled annyira. Szóval ez felejtős!
2020. dec. 15. 13:48
13/18 anonim válasza:
11# Nemhiszem, hogy ismerem. Ilyenekkel nem állok szóba még haveri alapon sem :) Kicsit engedd el a dolgot, töltődj fel, csináld amit szeretsz, stb. Oké, most a covid miatt kicsit nehéz, de nem megoldhatatlan :)
2020. dec. 15. 13:54
14/18 anonim válasza:
Én megértem a reakcióját, szerintem baromi zavaró ha valaki elvárja, hogy azonnal reagáljon az ember minden üzenetre, akkor is ha épp más dolga van. Más dolog megnézni gyorsan egy üzenetet (hátha valami fontos) és más dolog normálisan beszélgetni. Inkább válaszoljon pár órával később, mint hogy csak annyit írjon, hogy majd később jelentkezik, nem tudom ennek mi értelme van.
2020. dec. 15. 14:10
15/18 anonim válasza:
Ember, ne legyél már naív.
Talonban tart téged, C terv vagy neki.
Ha annyira érdekelnéd rögtön visszaírna és nem 2x találkoztatok volna egy hónapon belül.
2020. dec. 15. 14:51
16/18 anonim válasza:
Úgy látom én teljesen kivétel leszek az itteni válaszolók között.
Ha nincs időm, akkor nem vagyon online. Ha nem teszek energiát a társkeresőzésbe, mert van jobb dolgom akkor NEM REGISZTRÁLOK ilyen oldalakra. Ha valaki nem szimpatikus, akkor nem matchelek vele. Ha valaki szimpatikus elsőre, de rájövök hogy még sem találunk, nem áltatom, megírom hogy hagyjuk egymást, mert nem egymást keressük. Ha valakivel ne adj isten több ideje beszélek, akkor meg végképp tartozom neki egy annyival, hogy "ne haragudj, mosogatok, home office-ba vagyok, de este 6kor rá érek, üdv", főleg ha ténylegesen elolvastam az üzenetét... Ha még sem ér meg ennyit egy srác, akkor meg hogy titeket idézzelek " határozott nő" létemre, meírom neki hogy figyelj... ez és ez a helyzet.
Egyáltalán miért beszéltek olyan emberekkel, akik untatnak? Miért vesztegetitek a saját időtöket, meg az ővét?
logic pls
2020. dec. 15. 15:12
17/18 anonim válasza:
Szerintem túl van tolva ez a dolog. Mi olyan szörnyű abban ha jön egy üzenet, megnézem, elolvasom (utálom ha van megnyitatlan értesítésem) de csak később válaszolok, mert mondjuk dolgom van?
Nem kötekszem, csak komolyan nem értem:D
Nekem ez olyan...semmilyen. majd válaszolok, majd a másik is. Mindenkinek van dolga, élete. Nem a messenger a prioritás.
2020. dec. 15. 15:27
18/18 anonim válasza:
Nekem ekkor azt írták: a legjobbakat kívánja, szia. Szerintem aki online és másnap válaszol az ismerkedesnél szerintem gáz.
De úgy látom az igazság le lett pontozva.
Es azok pontozzák le,akiknek nem tetszik az igazság.
Kérdező igazad van, mi ez ha írsz neki és masnap ír, közben meg online.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!