Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem megismerni hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem megismerni hasonló embert?

Figyelt kérdés

Nem egy konkrét személyről van szó, inkább egy ideáról, ami már egy konkrét személyhez kötődik. Még évekkel ezelőtt megismertem valakit, akivel az egész estét átbeszélgettük egy szórakozóhelyen. Soha nem éreztem még olyan természetességet, vonzalmat, szenvedélyt, őszinteséget, nyitottságot korábban senki mással úgy, mint vele. Nem adtunk egymásnak elérhetőséget, hanem megbeszéltük, hogy egy hét múlva találkozunk ugyanott. Nem jött el. És nem is ez a lényeg, hanem az, amilyen nyomot hagyott bennem, amit neki köszönhetek. Hogy azóta is azt a típust keresem mindenhol, és hogy ő a férfi ideálom. Azóta volt egy kapcsolatom, de nem éreztem, hogy annyira szerelmes lennék, randiztam több pasival is, de senki nem fogott meg.

Találtam egy embert, akinek hasonló a személyisége, kisugárzása, talán még a kinézete is, mint neki volt, csakhogy egy közszereplő, így nyilván nem reális. Viszont sok műsort megnézek, ahol épp ő szerepel.

Mennyi az esélyem arra, hogy ugyanezt az embertípust megismerjem még az életemben? És hol? Hiába járok kelek a világban, mégis olyan ürességet érzek, bárkivel is beszélek, mintha hiányozna valami. Az ún. "ideálom" egyébként nem tökéletes, nem is a tökéletest várom, hanem azt, akinek hasonló tulajdonságai vannak, mint az ideálomnak.

2021. dec. 13. 00:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Persze van esélyed megismerni hasonlö embert, de ha őt keresed mindenkiben az azért necces szerintem.

32/F

2021. dec. 13. 00:52
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem őt keresem mindenkiben, hanem azt az érzést várom, amit vele éreztem, hogy minden olyan természetes volt és magától értetődő, nem volt szükséges a magyarázkodásra sem, mert az első pár perctől kezdve megértettük egymást. Ezt a "rezgést" keresem másban is. És nem mondhatom, hogy nem adtam erre esélyt, inkább csak nem jött.
2021. dec. 13. 00:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
HM értem. Szerintem mindenki megtalálja azt a valakit. 20 és 80éves kora között. Inkább tiszteletre méltó, hogy nem adod le az igényeidet!
2021. dec. 13. 00:58
 4/17 anonim ***** válasza:
49%

Szóval a férfi ideálod egy semmiből előjött tökéletesség, aki igazából egyéjszakást akart és hazudott neked.

Na, ilyet bármikor találsz, bármelyik szórakozóhelyen. Az már más kérdés, hogy mennyi mindent társítasz valakihez, ami ott sincs.

2021. dec. 13. 00:59
 5/17 A kérdező kommentje:

4: nem, félreértetted! És számítottam is arra, hogy lesz valaki, aki nem fogja megérteni, mire gondolok. Nem az a konkrét személy az ideálom, hanem azt az embert keresem, amit érzelmileg mellette éltem meg. Akikkel eddig találkoztam, azokkal nem pendültünk egy húron, legalábbis nem úgy, ahogyan akkor éreztem magam, vele.

A hármasnak köszönöm a válaszát, szerintem ő megértette, mire gondoltam, és reméljük, hogy valóban meg fogom találni azt a személyt.

2021. dec. 13. 01:06
 6/17 A kérdező kommentje:
*hanem azt az embert keresem, aki mellett meg tudom élni azt, amit érzelmileg mellette éltem meg.
2021. dec. 13. 01:08
 7/17 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Az első barátnőm még 18éves koromban ilyen volt, utána 25éves korom körül is találkoztam egy ilyennel, és 30évesen is. Mármint olyannal, akivel szikrázott a levegő...stb

Simán találkozhatsz ilyennel.

2021. dec. 13. 01:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a szakirodalom talán az "ikerláng" jelzőt használja erre a jelenségre.
2021. dec. 13. 01:10
 9/17 A kérdező kommentje:
Igen, lelkitársnak is nevezhető talán. Lehetséges, hogy mindenkinek megvan a maga "ideálja", és aki egyensúlyban van önmagával, az teret enged arra, hogy előbb utóbb találkozzon is vele. Viszont az online ismerkedésen keresztül nem jön át az a kisugárzás, és fogalmam sincs, hogy hol tudnék megismerni egy ilyen embert, akivel ennyire rezonálnánk, mint akkor vele. Eddig sem volt hozzá szerencsém, bár nem is voltam a legjobb életszakaszomban.
2021. dec. 13. 01:16
 10/17 anonim ***** válasza:

Oké, tegyük fel, hogy nem értettem. (Amúgy de.) Most mi a kérdés? Hogy találsz e olyat, aki újra elhiteti e veled ezt az érzést vagy az, hogy találsz e olyat, akivel ez tényleg létezik?

Olyat simán találhatsz, aki elhiteti. Nézz körbe, hogy nő éli be ilyenekbe magát, aztán pár szex után ki is dobják őket.

Olyat már nehezen fogsz, akivel tényleg normális lelki társ leszel. Ugyanis, a legtöbb erre alkalmas ember nem fogja egy szórakozóhelyen pár óra alatt ezt éreztetni veled és rengeteg munka is lesz a dolog mögött. Oké, hogy manapság instant, fél perc alatt akar mindent mindenki, de ez nem így működik.

2021. dec. 13. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!