Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha egy 36 éves férfi vidéken azért nem keres nőt, mert elég rosszul keres (emiatt extrém módon komplexusos) diplomásként (250 nettó)? Mindenhol, bárkit tudok, repkednek a férj részéről a 4-5-600 ezrek. Aki ennyit nem keres az semmit sem ér?
Mindenhol azt hallom, az utolsó bunkó, semmihez sem értő alak is megkapja ezt a pénzt, szóval ásd el magad, ha ezt nem keresed meg. Bocs, hogy nem vagyok informatikus, vagy valami menő bróker, vagy ezermester szaki. De itt a gykn is mindenki többet keres ettől, szóval kb 6 éve nem próbálkoztam emiatt sem nőknél, akkor sem, ha lett volna a jelzések alapján esélyem.+ 10 milliós lakáshitelem van még, 9 millió önerőt vérpisilve, otthon élve szedtem össze rá.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Nettó 300-at keresek junior szoftverfejlesztőként, örökölt lakásom van és a lőtéri kutyának nem kellek.
21F
18! Ne poénkodj, nem munkanélküli vagyok, ha nem figyeltél volna oda, csaknem keresek jól.
Üdv. 17.
Még annyi, hogy ha fizet havi 5-600 ezret természetesen érdekel, az alatt nyilván nem. Szarul most is tudok keresni!
Üdv 17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!