Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha egy 36 éves férfi vidéken azért nem keres nőt, mert elég rosszul keres (emiatt extrém módon komplexusos) diplomásként (250 nettó)? Mindenhol, bárkit tudok, repkednek a férj részéről a 4-5-600 ezrek. Aki ennyit nem keres az semmit sem ér?
Mindenhol azt hallom, az utolsó bunkó, semmihez sem értő alak is megkapja ezt a pénzt, szóval ásd el magad, ha ezt nem keresed meg. Bocs, hogy nem vagyok informatikus, vagy valami menő bróker, vagy ezermester szaki. De itt a gykn is mindenki többet keres ettől, szóval kb 6 éve nem próbálkoztam emiatt sem nőknél, akkor sem, ha lett volna a jelzések alapján esélyem.+ 10 milliós lakáshitelem van még, 9 millió önerőt vérpisilve, otthon élve szedtem össze rá.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
#5-De mondjuk hallgathatja is az 570 nettóért, hogy "Takarodj any.dba, meg nem érdekel, meg honnan van meg magának a számom, vagy egyszerűen csak ráteszik a kagylót"
Én meg 240-ért tök jó projektekben dolgoztam, terveztem, modelleztem, 3d-nyomtattam, fejlesztettem.
"És sokszor tényleg az van, hogy ezekhez a pénzekhez nem is kell sokminden, csak szerencse."
És? Ezzel mit akarsz mondani? A világ igazságtalan, hörr-dörr? Igen haver, a világ igazságtalan.
Én güriztem már 180-ért (volt csajom), kerestem már 600-at külföldön (volt csajom), jelenleg 450-et keresek középvezetőként egy multinál (van csajom).
Leírom még egyszer. Nem a fizetésed miatt nincs csajod. Ez a tökéletes kifogás számodra. Ha nekem 180 nettóval volt kapcsolatom, akkor neked 70 nettóval több fizuval, saját lakással simán lehet. Ja és én a mamahotelben vágtam a centit, hozzáteszem.
Ezt az állandó másra való mutogatást, irigykedést fejeznéd már be. Az én példám is azt mutatja, hogy a világ leszarja, hogy én idegennyelvet igénylő melót végzek 180-ért, miközben a 350-et kereső közvetlen főnököm meg odáig jut el, hogy "hello, my name is" vagy addig se.
Ne a Bélus fiát nézd meg a Gizike férjét hanem saját magadnak akarj megfelelni. Annyit még megsúgok, hogy a normális nők undorodnak az őket pénzben mérő férfiaktól.
Bármelyik nem aranyásó nő meghallja, hogy te a fizetéseddel akarod megfogni őket, körberöhög és elhajt a francba.
A párom 180-at keresett, mikor megismertem. Én sem sokkal többet, teszem hozzá. De én örököltem egy lakást. Abban élünk. Aztán a fizetése mindkettőnknek elkezdett emelkedni, nekem a szakmámból adódóan ráadásul jobban.
Nem kevésbé férfi emiatt. De nem is veri magát földhöz, mint te.
Attól függ kit keresel és mire!
például ha jól nézel ki és nagy farkad van alkalmi szexre könnyen találsz még kb. 45 éves korodig nőket. Azok nem azt nézik mennyi pénzed van, csak legyen jó az élmény.
Aztán ha vannak olyan nők, akiknek fontos a függetlenség pl. nem akar gyereket, nem akar összeköltözni, csak néha jól érezni magát veled pl. közös programokon az a nő is jó lehet.
Na ha olyat, akarsz, aki komolyan tervez veled, azt felejtsd el öcsém! Ennyi pénzből egzisztenciát építeni, meg jövőt egy családnak nem lehet. Nézd én most havi nettó 300-ból is csak egy távkapcsoalatot merek bevállalni egy olyan lánnyal, aki még nem akar összeköltözni, csak több év múlva, mellette meg vannak ilyen alkalmi flörtöléseim és ennyi.
Most van egy tervem, hogy kimegyek svájci munkára -jól beszélek németül- és ott megszedem magam aztán itthon befektetem a pánzt, hogy még legyen egy kb. havi 100-150 plusz állandó bevétel. Na ilyen 4-450 már SZŰLKÖSEN elég lehet egy párkapcsoalthoz, már egy igazihoz, de az ideális az havi 7-800 lenne. Most gondolkodom, hogy megcsinálom az orvosit, mert ma egy szakorvos megkeres másfél millát is, de az meg hat év.
Tényleg jól beszélsz németül?
Nagyon komolyan kérdezem!
Mert akkor már tudok is neked munkát!
Gyakorlatilag bármelyik SSC-ben!
13, volt azóta állásom nettó 340 ért is. Pár utcára ráadásul. Viszont tele stresszes körülményekkel, és nem tegnap barnult melósokkal kelett volna szenvedni. 1 nap után eljöttem...
Nem mindenkinek csak a lóvé számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!