Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz az alábbi meglátás? (Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az alábbi meglátás? (Egy filmből hallottam)

Figyelt kérdés

"Ha egy nő elutasítja azt hogy lefeküdjön veled úgy, hogy te férfiként még csak utalást sem teszel arra hogy le akarnál vele feküdni, akkor valójában csak arra vár a nő hogy megfektesd"

Érdekes kérdés hogy a női elutasítás elutasítás-e akkor is, ha te férfiként semmilyen kezdeményezést nem teszel?

Erre mit feleltek? Tegyétek hozzá a nemeteket!

2021. dec. 11. 00:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10#

Ő ne reménykedjen!

Tudod a szexhez 2 ember kell, jobb esetben legalább 2 ember közös szándéka

Részemről pedig hiányzott ez a szándék. Egy nő mégsem erőszakolhat meg engem na!

2021. dec. 11. 09:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Jajj istenem, mert amúgy gondolom nálad is csak úgy sorakoznak a nők a szexért! Ne csinálj már úgy, mintha ugyanannyi hatalmad lenne a nők fölött, mint a nőknek a férfiak fölött!

A nő lemegy egy szórakozóhelyre, 20 perc múlva ott fog smárolni valakivel - ha akar. Te meg örülj ha jut valami.

2021. dec. 11. 10:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy vonzó, szex sem lesz. Egyébként a nők többségénél a szex nem nyom akkorát a latban, mint a pasiknál. Simán éveket is leélnek szex nélkül ha nincs megfelelő partner hozzá. Ellenben a férfiak akkorra már bárkire rárepülnek.
2021. dec. 11. 10:42
 14/17 A kérdező kommentje:

Azért ne csináljatok már úgy mintha egy férfinak kötelező lenne akarnia a szexet akárkivel aki esélyes rá!

Egy férfi is képes elutasítani a szexet, ha a lehetséges partnert nem találja elég vonzónak.

Tudjátok vannak akiknek van tartásuk. Na persze én inkább fizetek ezért a "tartásért", mert pénzért a legvonzóbb nőkkel kefélhetek, ezután viszont már nem kell erőltetnem a számomra nem vonzó nőket.

És egy nő is vágyhat szexre, nyilván jobban megválogathatja mint egy férfi, de nekik is vannak vágyaik, ők is emberek nemde?

Mondhatjátok hogy az esetemben nem erről van szó, könnyen meglehet, viszont létezik ilyen eset ebben biztos vagyok

2021. dec. 11. 11:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy leírtam az életből hozott tapasztalataim és le lett pontozva, de az, hogy nők előadják, hogy ilyen sosincs, fel lett.

Ne kereszteljük át a kategória nevét valami "nők álomországból" nevűre?

2021. dec. 11. 11:49
 16/17 A kérdező kommentje:

A nemét senki nem volt képes kiírni

Az enyém egyértelmű

2021. dec. 11. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Természetesen mindenkinek van joga dönteni, hogy él-e az adott szexuális lehetőséggel, vagy nem.

Viszont míg az átlagnő lehetőségei férfiak soraiból áll, addig az átlagférfié igen csak csekélyek. Ha a nő elutasít egy szexet, talál másikat még aznap. A férfinak meg lehet hogy csak jövőre lesz valami kis sikere.

2021. dec. 11. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!