Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is hasonló a meglátása?
Azt tapasztalom mostanában a fiatal fiúk, 14 évtől felfelé teljesen normálisan kijönnek a velük egykorú lányokkal. Együtt bandáznak, bulizgatnak és normálisan, emberek között élik az életüket, nem otthon a 4 fal között. A legtöbb talán barátnőt, vidámak, együtt járják a várost hétvégente, stb. Mintha ők sokkal normálisabban állnának ehhez az egész párkapcsolatosdihoz, mint a tőlük 3-4 évvel idősebb "férfiak", többek között azok, akik itt üvöltenek Gyk-n, hogy nincs nő meg minden nő rib&nc. Ezek a férfiak valószínűleg soha nem mentek nők társaságába, sőt, talán egyáltalán semmilyen társaságba. A szobájukban töltötték a fiatal éveiket, kockulás, lanparty, stb. Aztán amikor igény mutatkozik a másik nem felé, kapnak pár elutasítást és mindig a másikban keresik a hibát. Szerintem nagyon pozitív hogy a 21. században született generáció leginkább már nem ilyen szélsőségesen elbszott és nem hőzöngenek a nőket hibáztatva. Ezzel szemben nagyon durva amiket a 25-30 és afölötti férfiak művelnek... tényleg elhiszik hogy a tök ismeretlenből, a virtuális világból kilépve, nulla szoc. skillel kellenek bárkinek is? Ez nem olyan mint egy játék, hogy bármikor megkapod amit akarsz. Talán ezt nehéz feldolgozniuk. Oké, hogy a mai fiatalság a telefonok világában él, de legalább nem minden hétvégén a pc előtt ülnek és nem mennek emberek közé....
Nektek van hasonló meglátásotok?
Szerintem is jól látod... én 33 éves vagyok az én korosztályom már ezen nőtt fel.. a nálam fiatalabbak valóban azért vannak lemaradva, mert szociálisan nem tapasztalnak, nem fejlődik ki a kommunikáció érzék (mivel a gép előtt ül) stbstb.
Óriási csapda...
jó tudni, hogy ez kifutott, és a legujabb generáció újra normalizálódik...
hát lehet sajnálni a mi és alattunk lévő 20-as generációt,de más nem tud rajtuk segíteni csak maguk...
Én is sokat ültem gép előtt fiatalon, vért izzadtam, hogy meg tudjak nyílni, bár pasizni sosem volt nehéz - általában volt miből válogatnom - mázli, ... de nekem inkább a klasszikus emberi viszonyok kialakítása ment baromi nehezen. A nálam 7 évvel idősebb párom tanított meg kb mindenre.
Ez igazán színvonalas baromság. 14 évtől felfelé? Én azt veszem észre, hogy egyre hülyébbek, nem tudom, te hol szerezted a tapasztalataid, de azért menjünk csak végig a leírtakon.
Első kicsit sem elfogulatlan véleményem, mely szerint ha nem jársz bulizni/bandázgatni, akkor már nem is lehet életed. Igen. Ezt a vitát itt már sok hedonista barommal lefojtattam, de miért is vagyok kevesebb, ha egyrészt önmagamban is jól tudom érezni magam, másrészt nem kell ahhoz több liter alkohol, hogy ellazuljak? Néha eljárok estekre, de amiről te beszélsz, az gondolom nem ez a színvonal, hanem amikor egy 30 nm2-es terembe 100 ember tetőtől talpig leizzadva a részegség teljes mámorában és tudatlanságában dörgölőzik hozzá a másikhoz, a WC-ben áll a pisa, kint elvétve hánynak az emberek. Király (Y). Nagy buli. That shit is the life.
Normálisabban állnának. Én kb. csak megcsalásos és csúnya szakításos történeteket hallok, csalódásokat, amiből következik az általad leírt nő és férfi gyűlölet. Vagy 2-3 havonta új barát/barátnő, igazi minőségi lángoló szerelmek ezek.
"akik itt üvöltenek Gyk-n, hogy nincs nő meg minden nő rib&nc. Ezek a férfiak valószínűleg soha nem mentek nők társaságába, sőt, talán egyáltalán semmilyen társaságba. A szobájukban töltötték a fiatal éveiket, kockulás, lanparty, stb. Aztán amikor igény mutatkozik a másik nem felé, kapnak pár elutasítást és mindig a másikban keresik a hibát. "
Egyébként k**rva vicces, hogy felrovod a férfiaknak, hogy így meg úgy mutogatnak a nők-re, miközben pont így egy az egybe ugyanazt csinálod akikről írsz és lenézed őket. Ennyi önkritikával ilyen megállapításokat tenni azért elég merész.
"Szerintem nagyon pozitív hogy a 21. században született generáció leginkább már nem ilyen szélsőségesen elbszott és nem hőzöngenek a nőket hibáztatva. Ezzel szemben nagyon durva amiket a 25-30 és afölötti férfiak művelnek"
Ez leírhatatlan baromság, az új generáció teljesen megbukott, egyre butábbak, érdemes megnézni a tanulmányi eredményeket, az egyetemek színvonala csökken, de egyébként hagyjuk az oktatást, két összefüggő mondatot alig bírnak összerakni ezek a csodás fiatalok.
Ez az egész amit leírtál, csak provokáció, bárminemű mögöttes tartalom nélkül, nem, hogy valótlan dolgokat állítasz, egyenesen baromságokat és úgy fikázod az embereket (kifejezetten a férfiakat), hogy te is pont úgy viselkedsz, mint amilyennek leírod őket. Szánalmas vagy.
Szóval akkor egyszerűbben megfogalmazva te azt gondolod, hogy a mai, 2000 után született Z-generáció teljesen normális, az Y-ok pedig úgy ahogy vannak, defektesek. Nem nagyon tudok hozzászólni, mert nem ismerek hozzá elég fiatalt, de nem hiszem, hogy a nők annyit változtak volna. A mai világ erősen nőközpontú, elkényezteti a fiatal nőket, akik magasra rakják a lécet és ezáltal frusztrálják a férfiakat. Úgyhogy majd 10 év múlva térjünk erre vissza, amikor a mai 14 évesek lesznek a húszas éveik közepén.
Egyébként kicsit most tegyük félre az elméletedet, és tegyük fel, hogy nem az y-os férfiakkal van a hiba, hanem a nőkkel. Nem lehetséges az, hogy nem a férfiak lettek életképtelenek, hanem a nők szálltak el túlságosan? Mi van, ha felcseréled az okot és az okozatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!