Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz az alábbi meglátás? (Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az alábbi meglátás? (Egy filmből hallottam)

Figyelt kérdés

"Ha egy nő elutasítja azt hogy lefeküdjön veled úgy, hogy te férfiként még csak utalást sem teszel arra hogy le akarnál vele feküdni, akkor valójában csak arra vár a nő hogy megfektesd"

Érdekes kérdés hogy a női elutasítás elutasítás-e akkor is, ha te férfiként semmilyen kezdeményezést nem teszel?

Erre mit feleltek? Tegyétek hozzá a nemeteket!

2021. dec. 11. 00:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem.
2021. dec. 11. 01:04
 2/17 anonim ***** válasza:
12%

A női "Nem!", azt jelenti: "Talán.".

Rá kell menni, és legalább 3-4X betámadni!

F.

2021. dec. 11. 01:14
 3/17 anonim ***** válasza:
40%
Hát, nem hiszem, hogy általános igazság, de így belegondolva, amikor 1-2 csajjal közöltem, hogy nem akarok tőlük semmit, akkor ők ennek örültek, aztán később ők ajánlották fel magukat.
2021. dec. 11. 01:19
 4/17 anonim ***** válasza:
33%

Baromság. A filmben nyilván arra gondoltak, hogy mikor a rosszfiú alfahím ellenszenvet vált ki a jókislányból, akkor gyakran szokott úgy végződni (ha a srácnak is bejön a csaj), hogy csakazértis beindítja benne a küzdőszellemet és meg akarja dugni. Ugyanis a vonzalom ellentéte nem az ellenszenv, hiszen mindkettő érzés, csak a polaritása más, hanem a közöny (amit általában a szürkeegér pasik iránt éreznek a nők).

Ez az, amit nem lehet tanítani, mert ilyenkor a sok lúzer azt hiszi, hogy ha szándékosan bosszantja a nőt, azzal majd eléri ugyanezt a hatást. Hát nem, mert valójában ezek a nők, akik hangot adnak a rosszfiúval szembeni ellenérzésüknek, azoknak valójában bejön a rosszfiú TUDAT ALATT, csak tudatosan nem tudják beilleszteni az életükbe, ezért ez egyfajta kísérlet akar lenni a megváltoztatására. Mivel a nőnek érzései vannak iránta, innentől lehet romantikus az is, hogy a srác visszavesz az arcból és javulgat, meg lehet az is dugást előidéző, ha a srác csak azért sem változik. Nője válogatja, a "tudom, hogy jó nő vagyok és mindenkinek bejövök kivéve akinek sz..r az ízlése" nőket a flegma bunkó stílussal a könnyebb megkapni, mert inkább a sráccal dugatja meg magát, minthogy a világképét kelljen megváltoztatni.

Viszont a "bánjon velem nőhöz méltóan a férfi" típusú lányoknak közelebb vezet a szívéhez az út azzal, ha a srác igyekszik változni.

Szóval egyedi eseteket kell vizsgálni és ismerni minden szereplő személyiségét és még akkor sem 100% csak elég jó aránnyal lehet tippelni, hogy mi lesz a kimenetel.

Viszont gyanítom, az itteni gyakoris célközönséget ilyen veszély nem fenyegeti (az itt névtelenül leírt "ha te lennél az utolsó pasi sem kellenél" dolgok nem érnek, csak az IRL megjegyzések).

Erre van egy mondás, hogy ha leszarnak annál csak az a rosszabb, amikor még le se szarnak, mert még arra sem tartanak méltónak (értsd: levegőnek néznek).

2021. dec. 11. 01:25
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Ha ilyet tennék, azt csak is azért, mert utalni akarok arra ,hogy nálam semmi esélye sincs, szóval ha nem barátságból van a közelemben, akkor kocc van.
2021. dec. 11. 07:45
 6/17 A kérdező kommentje:

Legtöbben nem értették a kérdést sem.

Na a lényeg az az hogy ha egy csaj úgy deklarálja a szex mellőzését, hogy erre a srác nem is hozta fel azt, akkor a nő szándékai nem tiszták. Ha egy pasas nem közeledett ilyen szándékkal, akkor nincs oka ezt felhozni egy nőnek elutasító módon. Ebből gondolom hogy ez az elutasítás valójában szexre való felkérést jelent.

2021. dec. 11. 08:28
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Már megint filozofáltok fölöslegesen... A lényeg:

Ha a nő vonzódik hozzád, akkor van esély a szexre.

Ha nem vonzódik hozzád, akkor nincs.

Nem tudom melyik filmről beszélsz amúgy, de tuti valami amerikai szirupos hulladék, ahol a csinicsaj vonzódik az alfahímhez.

2021. dec. 11. 08:38
 8/17 anonim ***** válasza:

es ezt megis hogy kell elkepzelni a valosagban? beszelgetek mondjuk egy kollrgammal semleges temakrol, aztan beszurom neki a semmibol, hogy ‘jozsi, amugy en tokre nem fekudnek le veled soha!’ aztan folytatom az idojarasrol valo csevegest..? (a jozsi meg jelnek veszi es masnap jol ramhajt)

nem eletszeru, amiket beszelsz. szexet csak akkor utasitunk el, ha konkret utalas van ra vagy kerdes. akkor meg nyilvan azert utasitom el, mert tenyleg nem akarnek szexet az illetotol.

menj ki az eletbe es szocializalodj kicsit, ne ostoba kozhelyes filmekbol probald megismerni a ‘noket’.

2021. dec. 11. 08:50
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom a film címét, de egy kaliforniai szépfiúról szól, akiért megvesznek a nők.

Csak egy részletét láttam a filmnek

A srác átugrik egy csaj ismerőséhez, majd a csaj egyszer kijelenti hogy: "nem fogunk lefeküdni"

Erre a srác magában felhozza ezt az okosságot, és levágja hogy a csaj csakis azt akarja valójában.

A filmben kissé életszerű volt megjelenítve

A való életemben nem mernék példát felhozni, mert nem túl egyértelmű.

De van olyan csaj ismerősöm aki anélkül hozta ezt fel hogy én megtettem volna, persze negatívan.

Ha nem ez ugrik be, elküldtem volna a fenébe, de valószínű hogy a vágyait vetítette ki, méghozzá olyan formában hogy ezzel az erkölcseit és önérzetét is maximálisan védje. Tetszwttem én annak a csajnak.

De a tétel maga ettől még nem egészen egyértelmű

2021. dec. 11. 09:17
 10/17 anonim ***** válasza:

‘Ha nem ez ugrik be, elküldtem volna a fenébe, de valószínű hogy a vágyait vetítette ki, méghozzá olyan formában hogy ezzel az erkölcseit és önérzetét is maximálisan védje. Tetszwttem én annak a csajnak’

nem.

ne remenykedj 😂

ha tenyleg tetszettel volna a csajnak, azota mar reg lett volna szex.

2021. dec. 11. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!