Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer el visz moziba, utána vacsorázni, másnap reggel Joreggelt üzenettel várom, hogy aludtál, milyen napod lesz stb... Ő semmit felém. Ezt most akkor miért?
Figyelt kérdés
Nulla érdeklődés felőlem. De ezt játszunk kB egy hete szerintem amióta ismerkedünk. Mikor találkozunk mozi, vacsora, tegnap vacsora el beszélgettünk stb... Reggelre teljesen rideg lesz. Ezt a viselkedést minek tudható be? Ilyennel még nem volt dolgom és nem értem. A normális válaszokat előre köszönöm, a többire nem tartok igényt, lapozz!2021. dec. 8. 09:13
1/9 anonim válasza:
Esetleg a rossz fogalmazási és helyesírási készségnek?
2/9 anonim válasza:
vannak olyanok akik nem szeretnek annyira neten társalogni, esetleg próbáld meg felhívni, vagy személyesen beszélni vele
3/9 anonim válasza:
Nnnnnnna és te..? Érdeklődsz felőle? Csinálsz teis programokat? Tudod ha full egyoldalú a dolog akk persze h hideg lesz mert várná h teis beleteszel vmit de ezek szerint a semmit maximum.
5/9 anonim válasza:
Az emberek különbözőek. Lehet, hogy tegnap jól elvolt veled, de ma már a munkájára koncentrál vagy másra. Van aki lassabban szeret haladni, vagy nem egy írogatós, "jó reggeltezős típus", vagy nem szószátyár stb... Ahány ember annyi féle megszokás. Persze azért az ismerkedés elején mutathatna több érdeklődést feléd, ha akar egy jó kapcsolatot. Mivel mi őt nem ismerjük nem tudhatjuk, hogy esetleg introvertált-e vagy mennyire romantikus beállítottságú vagy mennyire gyakran igényli a te jelenlétedet. Ezer dolog lehet e mögött, így nehéz kitalálni. Esetleg beszéld meg vele.
6/9 anonim válasza:
Megsértődött rád mert nem dughatott meg
7/9 anonim válasza:
Várj akkor ti most egy hete iamerkedtek kb? Akkor még is mit vársz még?
8/9 anonim válasza:
Nincs kedve csetelgetni a smemirol. Sztem normalis.
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy egész egyszerűen csak nem olyan típusú, mint te.
Amíg vágysz a figyelemre, törődésre, kötődni szeretnél, addig ő csak szeretne jobban megismerni, mielőtt szerelmes lesz. Vagy alapból nem annyira igényli az ilyen dolgokat.
Nálunk egyébként hónapok óta ez megy. Kezdem belátni, hogy a választottam közel sem annyira érzelgős típusú, mint én, vagy talán csak én nem váltok ki belőle annyira intenzív érzelmeket, nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!