Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telik komoly kapcsolatot találnotok?
Van aki annak is örül ha 10 év alatt egy kapcsolat összejön.
Persze minden létező embertől azt lehet hallani, és mindenkinél csak azt lehet olvasni, hogy "komoly kapcsolatot keresek"
De semmi nem így indul semmi.
Vannak kötelező körök...megismerkedtek, találkoztok, randiztok, megismeritek egyre jobban egymást, szex, még több együtt töltött idő....aztán ha már eljuttok addig a közös nevezőig, hogy szeretnétek összeköltözni na akkor talán már feltételezhető, hogy komolyabb lesz....
Nekem 16-20 éves koromig volt kapcsolatom, ami után dobtak, de 2 évig még játszottak az érzelmeimmel, ami nagyon összetört. 20-26 éves koromig egyedül voltam kvázi (1-2 béna próbálkozást számba sem veszek). Egyszer csak eldöntöttem, hogy nem siránkozok, hanem nekiállok komolyan párt találni. Fél év alatt találtam valakit, akivel egy évig voltunk együtt, de nem igazán illettünk össze, úgymond kikészített, örültem, hogy véget tudtam vetni neki. A szakítás után 2 hónappal véletlenül belebotlottam abba az emberbe, akivel teljesen összeillünk, maradéktalanul boldog tudok lenni. Azóta a menyasszonyom. Szóval sokmindentől függ, voltam évekig is egyedül, de ahogy rendbejöttem önmagammal, 6 hónap meg 2 hónap kellett pl. De a szerencsének is nagy szerepe van azért.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!