Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 31 éves férfi aki még otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves férfi aki még otthon èl és nincs is lehetősége elköltözni az felejtős?

Figyelt kérdés
NEM arra gondolok, hogy azért mert nincs saját lakása hanem mert szinte gyerek státuszban van és mert a szülei nélküle nem tudnának megélni. Győzzetek meg mi lenne helyes? Az időm vesztegetem ezzel ugye ? Pedig jó együtt nagyon jól érzem magam vele.
2021. dec. 7. 09:55
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

19. Ugyanott tudnék csak dolgozni ahol most ugyanabban a városban, csak másik intézményben. Ahol ő él, faluban ott nem igazán van munkalehetőség. A legközelebbi nagyobb város pedig az, ahol jelenleg is dolgozom.

20 Nem gazdasági kapcsolatot keresek egyáltalán, nem eltartást. De szeretnék önállóan élni és nem a szülők mellett a kisszobában. Ez ideiglenesen oké, de azért erre berendezkedni egy életre nem igazán. Ezért aggályos a dolog.

2021. dec. 7. 12:11
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
20. Nagyon egyetértek veled!
2021. dec. 7. 13:05
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
sajnos
2021. dec. 18. 22:55
 24/28 NTBS ***** válasza:

Szerintem nagyon szép dolog, hogy segíti a szüleit. Egy hűséges férfi rajzolódik ki előttem. Ez a valódi érték, és nem az, hogy hol lakik.

Úgyhogy szerintem, ha elhagyod rosszul döntesz.

2022. dec. 3. 08:51
 25/28 anonim ***** válasza:
Akkor ez egy évvel később meg mindig probléma? Ismét elvesztegettél egy évet az életedből. 32 éves nő vagy, ne ragadj le ilyen mellett. Sosem lesz jobb, ő idomítva van, hogy a szülők hű kutyája legyen. Neki ők az elsők. Nem vagy még túl öreg, keress mást, ez nem fog rendbe jönni, de arra van remény,hogy normálisabbat találj. Őt engedd el.
2022. dec. 3. 09:25
 26/28 anonim ***** válasza:
25. Férfi nem oedig nő a kérdező! Xd
2022. dec. 3. 10:04
 27/28 anonim ***** válasza:
26 olvasd el még egyszer....
2022. dec. 3. 12:18
 28/28 anonim ***** válasza:
27. Optikai csalodas.
2022. dec. 4. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!