Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfi aki még otthon èl és nincs is lehetősége elköltözni az felejtős?
Hát figyelj, azt mondod, nagyon jól érzed magad vele. Akkor szerintem adj neki egy esélyt. Ez olyan ritka dolog, meg kell becsülni. Most szegény nem tehet róla, hogy ilyen helyzetbe született bele, gondolom próbálja kihozni belőle a legtöbbet. Hibátlan pasit meg úgysem fogsz találni.
Nem biztos, hogy valami gazdag ficsúr mellett meg tényleg jól éreznéd magad.
11
Nem tehet róla, de nem a csaj dolga megfizetni az árát annak, hogy ilyen helyzetben van
12 Sajnos az a baj, ha így is külön szeretnénk menni akkor minden rám hárulna anyagilag amit én is nehezen tudnék megoldani ,plusz még járjunk oda minden nap vagy kétnaponta az sem kis pénz lenne.
Ezért nem látom a megoldást ez patthelyzet.
13
Pontosan! Nem a te dolgod megfizetni ennek az árát! Pocsékolod csak az idődet valakire, akivel nem lehet közös jövőd. Tényleg fel akarod aldozni magadat? Vagy a csaladrol alkotott elképzeleseidet?
Nem merted tisztán leírni a valódi problémát, de gyakorlatilag az a baj, h nincs pénze elköltözni.
Amúgy felejtős igen, én biztos, h hagynám ezt a pasit. Ha reálisan nézed, max arra lenne lehetőség, h hozzájuk költözöl és a szülőkhöz szülsz. Nekem ez bőven felejtős kategória.
Akkor javítom, az a baj, hogy nincs elég pénze.
Amúgy meg lehet keresni arra is állást, nem kötelező a mostani melóhelyeden dolgozni.
én is ilyen vagyok. És akkor mi van? Ki a franc mondja meg, hogy neked hol KELL laknod? Kit érdekel más mit gondol úgy, hogy nem ismer?
Őszintén nem érdekel, ha valaki 1 olyan dolog miatt, mint a lakhatás (ami manapség elég gáz téma) ítél meg. Legalább nem a híd alatt laksz egy dobozban, ennyi.
Hidd el, az a nő/férfi, aki kiakad a fizetésen, lakhatáson az nem szerelmet keres, hanem gazdasági kapcsolatot és az ilyennel ha együtt lennél, de elvesztenéd a munkád úgy hagyna ott, mint a sicc.
Ilyenek miatt meg ne bánkódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!