Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar ha a srác ismerkedés alatt már becézget?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez furcsa kérdés, de randizgatok egy lánnyal és bár eddig nem voltam ennek híve, vele szemben olyan magabiztosan, természetesen jött belőlem például a szokásos napi kérdésben, hogy ,,Hogy telt a napod hercegnő?", most meg megkaptam, hogy ez lehet gáz. A lány még sosem szólt érte, sőt például élőben úgy érzem tetszik is neki. De most kéne így többektől a visszacsatolás. Nyilván tudom az lenne a legbiztosabb, ha tőle kérdezném meg, de azt érzem az meg kicsit elrontaná ezt a közös dolgot utána.2021. dec. 6. 23:25
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Ezek szerint ez elég megosztó. Egyébként mint írtam nálam ez nagyon természetesen jött vele szemben, a példában szereplő hercegnőzés egyébként véletlenül sem a lealacsonyítás jeleként szolgál, van egy közös történetünk ezzel kapcsolatban, szóval van mögöttes jelentéstartalom. És semmiképpen nem látom el birtokosjelzővel, azt önmagam meglátása szerint brutál gáznak tartanám.
2021. dec. 7. 17:06
12/14 anonim válasza:
#11: Így már azért egy kicsit másképp hangzik, nem tudtam, hogy van közös sztoritok ezzel kapcsolatban.
13/14 anonim válasza:
Én néha írtam úgy az aktuális ismerkedési partnernek, E/3-ban, hogy ,,Hogy telt a napja a Kisasszonynak?"
Nyilván nem egy nap után, de, sosem vették még rossz néven.
14/14 A kérdező kommentje:
#12:Igen, a válaszok után ráeszméltem, hogy ez lényeges infó lehet, én efölött elsiklottam.
2021. dec. 7. 18:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!