Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, titeket zavar ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar ha a srác ismerkedés alatt már becézget?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez furcsa kérdés, de randizgatok egy lánnyal és bár eddig nem voltam ennek híve, vele szemben olyan magabiztosan, természetesen jött belőlem például a szokásos napi kérdésben, hogy ,,Hogy telt a napod hercegnő?", most meg megkaptam, hogy ez lehet gáz. A lány még sosem szólt érte, sőt például élőben úgy érzem tetszik is neki. De most kéne így többektől a visszacsatolás. Nyilván tudom az lenne a legbiztosabb, ha tőle kérdezném meg, de azt érzem az meg kicsit elrontaná ezt a közös dolgot utána.

2021. dec. 6. 23:25
1 2
 1/14 anonim válasza:

En pl nem vennem jol, ha meg csak ismerkednenk es jonne itt a becezgetesekkel. Mi újság nyuszko, szia kis gyonyoruseg vagy barmi. Maar kicsit, ha tobb ideje ismerkednenk akkor aprajaval be lehetne lenditeni ezeket, ha szivbol jonnek nyilvan jol esnek a lanyoknak. De az ismerkedesek elejen meg szerintem ez ugy hat, mintha nagy asz akarnal lenni es na majd te megmutatod, hogy hogy kell "dumalni" A csajjal.

Normalba kell is szerintem, de varj még vele.

2021. dec. 6. 23:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem zavarna, ha HELYÉN kezelné az érzelmeit/mondatait a férfi velem szemben - akár személyesen, akár telefonban, akár online írás útján.

(Csak ne legyen természetellenes, mert azt érezni lehet.)

2021. dec. 7. 04:14
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem rohadtul modoros ez a hercegnőzés, főleg ismerkedéskor. Később esetleg oké, bár én falra másznék, ha hercegnőznének.
2021. dec. 7. 04:44
 4/14 anonim ***** válasza:

Helyzet függő. Engem ismerkedéskor is hívott már így a jelenlegi párom. Hogy aludtál Hercegnőm? Hogy telt a napod Drága. Én nem vettem rossz néven, nekem tetszett is hogy kedveskedni próbál, meg mi nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk.

Viszont volt olyan ismerkedésem, amikor szóltam hogy ne haragudj, de nem vagyok a cicád, életed, stb....ott feszélyeztek ezek a szavak.

2021. dec. 7. 08:22
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Undorítónak és lealacsonyítónak tartom attól, akivel még nincsenek köztünk érzelmek.
2021. dec. 7. 08:42
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Juj... a hercegnőzés nagyon gáz. A 7 éves unokahúgomat szólították néha így a szülei de szerintem ez is karcolgatja a modorosság határát.
2021. dec. 7. 09:28
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
becézés lehet kedves, jópofa dolog, de "hercegnő" szerintem pejoratív. A beképzelt, tenyéren hordozandó nőkre szoktam használni.
2021. dec. 7. 10:21
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

Ez a hercegnőzés olyan cigányos. Cigánylányok szokták egymás képeihez írni, hogy "imádlak hejcegnőm". :D

Amúgy egy-két kreatívabb becenév, jól eltalált szituációban lehet kedves és humoros, de ha még nem annyira nem bizalmas a kapcsolat, akkor jobb hanyagolni szerintem.

2021. dec. 7. 11:10
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
"Mikorra sikerült beseprűznöd a munkahelyedre, Banya?" Az ilyesmi tetszik nekik, meg ha úgy nevezed: Boszorkány. Nem benyalós, pincsis, ellenben tök mókás.
2021. dec. 7. 14:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Én úgy becézem, hogy a Zasszony. Na AZ nem pincsis :P
2021. dec. 7. 14:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!