Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar ha a srác ismerkedés alatt már becézget?
En pl nem vennem jol, ha meg csak ismerkednenk es jonne itt a becezgetesekkel. Mi újság nyuszko, szia kis gyonyoruseg vagy barmi. Maar kicsit, ha tobb ideje ismerkednenk akkor aprajaval be lehetne lenditeni ezeket, ha szivbol jonnek nyilvan jol esnek a lanyoknak. De az ismerkedesek elejen meg szerintem ez ugy hat, mintha nagy asz akarnal lenni es na majd te megmutatod, hogy hogy kell "dumalni" A csajjal.
Normalba kell is szerintem, de varj még vele.
Engem egyáltalán nem zavarna, ha HELYÉN kezelné az érzelmeit/mondatait a férfi velem szemben - akár személyesen, akár telefonban, akár online írás útján.
(Csak ne legyen természetellenes, mert azt érezni lehet.)
Helyzet függő. Engem ismerkedéskor is hívott már így a jelenlegi párom. Hogy aludtál Hercegnőm? Hogy telt a napod Drága. Én nem vettem rossz néven, nekem tetszett is hogy kedveskedni próbál, meg mi nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk.
Viszont volt olyan ismerkedésem, amikor szóltam hogy ne haragudj, de nem vagyok a cicád, életed, stb....ott feszélyeztek ezek a szavak.
Ez a hercegnőzés olyan cigányos. Cigánylányok szokták egymás képeihez írni, hogy "imádlak hejcegnőm". :D
Amúgy egy-két kreatívabb becenév, jól eltalált szituációban lehet kedves és humoros, de ha még nem annyira nem bizalmas a kapcsolat, akkor jobb hanyagolni szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!