Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kémia kissé túlértékelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kémia kissé túlértékelt szempont egy párkapcsolat kialakításában?

Figyelt kérdés
Most akkor tisztázzuk nem arra gondolok, hogy nem kell vonzalom két ember közt, hiszen ez ösztönös dolog, nem tudjuk felülírni, viszont erre kell még épüljenek más rétegek is. Párkapcsolati szakértők szerint nagyon fontos más szempontok is vannak, mint a kulturális, intellektuális szint, erkölcsi alap, célok, amelyek fontosak, hogy egyezzenek. Ha valaki nem annyira magával ragadó, az még nem azt jelenti, hogy unalmas, de mégis mintha ezt így könyvelnénk el. Másrészről meg maga a kémia is változhat idővel vagy más iránt kezd el kialakulni. Ez a kémia is ilyen igen/nem típusú dolog vagy vannak szintjei, ahol még lehet játszani a határokkal?

2021. dec. 6. 14:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát az szerintem nem működne úgy. Én sem vagyok olyan nagy igényű, de nem tudnám elképzelni, hogy ne legyen testi kapcsolat olyannal, akivel hosszabb távra tervezek.

2021. dec. 6. 16:35
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Érdekes, hogy szerelem nélkül simán bennmaradnak az emberek a kapcsolatban, de ha reszelés nincs, az már gáz.
2021. dec. 6. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én eléggé álszentnek tartom az olyan megjegyzéseket, hogy nem számít a kémia. De ez az evolúció! Nem véletlen van ez így, a nő érzi, hogy melyik az a hím (már bocsánat), akivel a legjobb genetikai párosítást alkotják. És ez nem függ anyagi helyzettől, intelligenciától. Nyilván a józan ész felülírja, tehát ha látom, hogy egy bunkó, akkor nem kezdek vele. De teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy pl. beszélgetek egy sráccal, és nem tudom elképzelni egyáltalán, hogy bármit kezdjek vele az ágyban, akkor majd kiderül, hogy milyen jól keres, meg milyen okos meg stb. akkor megjön a kémia. Lehet, hogy egyesek (Pl. Lölö neje) tudnak ilyen vonzalmat hazudni, de ez nem természetes!
2021. dec. 6. 17:12
 14/15 anonim ***** válasza:

#10 Életem szerelme nem aszexuális. Mert akkor már nem életem szerelme.

A szex nekem nem csak reszelés, hanem testi-lelki összekapcsolódás, olyan testi és ÉRZELMI igény, amit muszáj kielégítenem. Ha aszex valaki, akkor nyilván ezt nem érzi át, de nekem egy kapcsolat szex nélkül olyan, mintha innentől csak vajas kenyeret ehetnék. Egy ideig elviselhető ha muszáj, de egy életre nem vállalnám. Mondjuk szerelem nélkül sem lennék kapcsolatban. Bár ez a kettő szerintem összefügg, ha megromlik egy kapcsolat, ritkulni fog a szex, és ahol gyakori a szex, ott álátalában a kapcsolat is rendben van. (Megint csak nyilván kivétel az aszexuális emberek közötti kapcsolat, plusz olyan biológiai faktorok, mint mondjuk egy betegség, vagy gyerek születése.)

2021. dec. 6. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem vetted észre még hogy a kefélésre hegyeződött már ki minden,ember te hol élsz,ez már az alap,ha jó a digidugi akkor minden oké,szerinted miért tart minden kapcsolat olyan rövid ideig ,vagy miért van egyedül annyi nő gyerekekkel ,véletlenül a legyet is bekapta,de persze ő így akarta,🤣🤣 na persze,

Nem számít semmi más,ez a lég fontosabb az emberek 90%ának

Sok tenyérbemászó babaképű pasi tökéletes körömmel meg kínált hajjal szerinted miért van,

Sajnálom

2022. jan. 1. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!