Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexre kellenek?
Tegnap volt egy randim, mozi (meg akart csókolni de nem tette lehet azt várta majd én...) utána el mentünk enni egyet. Nagyot jó beszélgettünk, ma munka miatt vidékre utazott nagyon nem is beszéltünk. Konkrétan közölte, van még egy csaj akivel ilyen jól el tud beszélgetni stb... (én nem feküdtem le vele, erre azt kaptam van tartásod). Biztos van más is aki szét teszi pikk pakk a lábait de én nem. Lehet ez is a gond. Ha ma még beszélünk, akkor rá kerdezhetek, hogy mit is akar tőlem vagy még várjak?
Bocsánat kicsit kusza lett. N27
Az 5-ös hozzászólásokban szerintem elmondtál mindent.
Aki első randira a lakására hív és ilyeneket beszél az aztán nagy tisztelettel lehet feléd.
Gondolj csak bele ilyen egy komoly kapcsolatot kereső?
nem gondolom, megvan még a hagyományos udvarlós férfi is
de leginkább nem tinderen..,
Szerintem tökaranyos vagy, hogy van tartásod, a srác meg elég proli módon közölte, hogy megfektetne már + burkoltan fenyegetett, h ha nem, akk megy máshoz. Persze te tudod, hogy megér-e egy kósza numerát a dolog, de kapcsolatra ne számíts.
++ ha csak ágyas kell, nekem is írhatsz, legalább neked is jó lesz :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!