Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szexre kellenek?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy randim, mozi (meg akart csókolni de nem tette lehet azt várta majd én...) utána el mentünk enni egyet. Nagyot jó beszélgettünk, ma munka miatt vidékre utazott nagyon nem is beszéltünk. Konkrétan közölte, van még egy csaj akivel ilyen jól el tud beszélgetni stb... (én nem feküdtem le vele, erre azt kaptam van tartásod). Biztos van más is aki szét teszi pikk pakk a lábait de én nem. Lehet ez is a gond. Ha ma még beszélünk, akkor rá kerdezhetek, hogy mit is akar tőlem vagy még várjak?

Bocsánat kicsit kusza lett. N27

2021. dec. 4. 18:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Hát a f.szom sem ismerkedne vele tovább. Milyen tahó közli, hogy van más is a képben? Mi okból?
2021. dec. 4. 18:18
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Egybol kuka az olyan pali, aki tesztelget engem, hogy van e tartasom, mintha csak egy eszkoz lennek a szexhez es nekem nem lenne jogom ugyanugy elvezni, mint neki:D
2021. dec. 4. 18:20
 3/17 anonim ***** válasza:
4%

Elbénáztad. Én nem várok ennyit. A második meg szimpla liba.

F, 44

2021. dec. 4. 18:23
 4/17 A kérdező kommentje:
1# ugyan ez még fordult a fejemben nekem is....
2021. dec. 4. 18:23
 5/17 A kérdező kommentje:
Az az igazság az első találkozó tegnap előtt lett volna... Hivogatott fel magához amit egyértelműen visza mondtam. Tegnap találkoztunk, beszélgettünk és egyszer csak közli van más is, meg ezzel kurogatott meg amazzal... Hát köszönöm.... Ezért is rá kéne kérdezném, hogy velem kapcsolatban mire gondolt vagy mi a továbbiakban a célja?!
2021. dec. 4. 18:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is kivágnám.

Mit gondol? Most majd versenyezni fogsz egy másik nővel?

Versenyezzen érted ő.

De az se jobb, ha ezzel csak blöffölt, hogy hàtha beadod így a derekad.

Mindenképp kukában lenne a helye.

2021. dec. 4. 18:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondold ezt át. Mit szeretnél ettől a férfitól? Komoly párkapcsolatot, amiben benne van az egymás iránti szerelem, szeretet, bizalom, tisztelet? Szerinted vele összejöhet ez? Ha van eszed, max alkalmi.
2021. dec. 4. 18:32
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, de ez így elég gáz viselkedés a részéről.

Ha baj neki hogy van tarásod akkor keressen olyat akinek nincs.

2021. dec. 4. 18:33
 9/17 A kérdező kommentje:

7 ez az, hogy semmit nem tudok ilyen helyzetbe meg életemben nem voltam és ráadásul ennyire tanácstalan meg. Pláne. Ezért is gondolkozom azon, persze még várom, hogy jelentkezzen ő én nem fogok és rá kérdezek?! Hú Baszus...

Esküszöm egy hatalmas kérdőjel van a fejem felett

2021. dec. 4. 18:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen kérdőjel…inkább pont.😀 ez egy gyökér, kuka.
2021. dec. 4. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!