Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexre kellenek?
Tegnap volt egy randim, mozi (meg akart csókolni de nem tette lehet azt várta majd én...) utána el mentünk enni egyet. Nagyot jó beszélgettünk, ma munka miatt vidékre utazott nagyon nem is beszéltünk. Konkrétan közölte, van még egy csaj akivel ilyen jól el tud beszélgetni stb... (én nem feküdtem le vele, erre azt kaptam van tartásod). Biztos van más is aki szét teszi pikk pakk a lábait de én nem. Lehet ez is a gond. Ha ma még beszélünk, akkor rá kerdezhetek, hogy mit is akar tőlem vagy még várjak?
Bocsánat kicsit kusza lett. N27
Elbénáztad. Én nem várok ennyit. A második meg szimpla liba.
F, 44
Én is kivágnám.
Mit gondol? Most majd versenyezni fogsz egy másik nővel?
Versenyezzen érted ő.
De az se jobb, ha ezzel csak blöffölt, hogy hàtha beadod így a derekad.
Mindenképp kukában lenne a helye.
Te tudod, de ez így elég gáz viselkedés a részéről.
Ha baj neki hogy van tarásod akkor keressen olyat akinek nincs.
7 ez az, hogy semmit nem tudok ilyen helyzetbe meg életemben nem voltam és ráadásul ennyire tanácstalan meg. Pláne. Ezért is gondolkozom azon, persze még várom, hogy jelentkezzen ő én nem fogok és rá kérdezek?! Hú Baszus...
Esküszöm egy hatalmas kérdőjel van a fejem felett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!