Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok a photofeelerrel?
28/F
Gondoltam kipróbálom. Elég jól kialakított algoritmus van a kiértékeléshez. Tetszik, hogy még azt is figyelembe veszi, hogy aki általában túl magasan / túl alacsonyan pontoz, annak a véleményét a saját többi véleményéhez képest veszi.
Tehát az én pontszámom:
Smart 9.6
Trustworthy 8.9
Attractive: 7.0
Tehát amilyennek látnak, az intelligenciában a szűk top, kiemelkedően megbízható, és átlag feletti mértékben vonzó, vagyis 10-ből 7 képnél vonzóbb...
Igazából kissé csalódott vagyok a vonzóságban, mert nagyon sok erőkifejtést tettem annak érdekében, hogy legyen egy jó képem...
A másik két érték viszont hozza, amit szerettem volna.
Ti milyen pontszámokat kaptatok? És mennyire változott az attraktív értékelés a különböző képeiteken? Mitől lett jobb vagy rosszabb?
Ha ugyanaz az ember készít két képet, de teljesen más mimikával, fényhatással meg ilyenekkel, akkor más pontokat fog kapni.
Nem rossz, de nem szabad komolyan venni, hülyéskedésre jó.
Hülyeség.
Ráadásul a legtöbben csak össze-viisza nyomogatnak. Én is, mikor egyszer megnéztem, mi is ez.
2-es, bármikor leállíthatod a szavazást, ha úgy gondolod, hogy kaptál elegendő szavazatot. Az oldal a 20-at már valamennyire reprezentatívnak veszi, ez a standard értékelés minimuma. Nem valószínű, hogy ennyiből pont az egyik egy ismerős lesz. Aztán pedig leállítod.
Nekem eddig 21 szavazóm volt.
"Ti milyen pontszámokat kaptatok?"
3 korul szoktam kapni.
37F incel
Nekem ~200 szavazat alapján:
SMART: 8.5
THRUSTWORTHY: 9.2
ATTRACTIVE: 9.2
Bár szerintem okosabb vagyok, mint jóképű, de ezek szerint nem látszik. 😂
30/F
“Nekem a vonzalomra 9.1 volt a legmagasabb a lrgalacsonyabb 8, tobb kepem is volt fent. Es a valo eletben, bar van baratnom, de nem vettem eszre, hogy esedeznenek irantam a nok. Ja es ez 70-100 velemeny alapjan volt, ami valamennyire mar reprezentativ. Szoval komolyan se vedd annyira.“
Ha ez így van ahogy írod, akkor KIZÁRT, hogy a képeidre 30 év alattiak szavaztak csak. 30 felettiek nagyon máshogy (sokkal engedékenyebben) osztályoznak.
Egyébként 10-nél, de max. 20-nál több szavazatot már nem érdemes csináltatni. Egyszerűen beáll egy értékre, hiába “várod a csodát”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!