Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek a pasiknak ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a pasiknak ?

Figyelt kérdés
Én úgy látom nálam csúnyább lányoknak is van barátjuk pl. Nem is nagyon kezdeményez nálam senki. Sokszor megdicsérnek a fiúk meg bókolnak, idegenek az utcán vagy ismerősök is de mintha ciki lenne velem összejönni vagy nem tudom mert komolyan szándékkal senki nem jön oda hozzam meg egy szexre sem .Ott az internetes ismerkedés lehetősége is viszont én sokkal jobban szeretek élőben ,, pasizni ‘ ami nem ilyen erőltetett . Mert egy tarskeresovel nyilván egyértelmű hogy azért keressük egymást hogy összejöjjünk vagy hasonló és nincs benne izgalom. Amúgyis nehezen beszélgetek. Nem vagyok válogatós, viszont hajlamos vagyok arra hogy ,,rákattanjak’ arra aki tetszik ( nem zaklatom csak fejben )és akkor nem vagyok túlzottan befogadó mással . Szeretnék már egy párkapcsolatot vagy legalább egy randit amiben kölcsönös szimpátia van . Nagyon régóta nincs senkim és iszonyatosan elkeserítő, mert ötletem sincs mit csinálok rosszul :(
2021. dec. 1. 22:19
 1/10 A kérdező kommentje:
Szóval kellene valami ötlet, hogy min változtassak mi kiábrándító nektek ? Unalmas vagyok csúnya buta ciki vagy mik lehetnek a problémák ?
2021. dec. 1. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
Nem vagy kövér?
2021. dec. 1. 22:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Volt egy ilyen idoszakom , azóta lefogytam és őszintén akkor több kapcsolatom volt mint most. Jó lehetne meg miből fogyni, de bőven nem vagyok kövér . Ha ez a gond nekem ez lenne a legkönnyebb fogyni könnyű , de tartok tőle hogy valami komplexebb .
2021. dec. 1. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerünk, szóval nem tudjuk a problémát. Szerintem semmi gond nincs veled, egyszerűen csak olyan szerencsétlen időszakod van, hogy nem sodort össze a szél olyan férfiakkal, akiknek bejöttél és mertek volna lépni.

"Mert egy tarskeresovel nyilván egyértelmű hogy azért keressük egymást hogy összejöjjünk vagy hasonló és nincs benne izgalom"

Ez nem teljesen így van szerintem. Hasonlóan gondoltam, de az első randi alatt/után teljesen elmúlik ez az érzés, és eszedbe sem jut onnantól, hogy hol ismerted meg a másikat.

2021. dec. 1. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nehéz megmondani mi a gond.

Magamról tudom, hogy nem nézek ki jól és a kommunikációs készségeim is konvergálnak a nullához így elég izzadságszagú beszélgetéseket tudok kezdeményezni ami kb. a 3. Mondat után kifulladnak.

Ja és annyi, hogy ha valamit erőltet az ember annak a vége egy nagy adag ... Lesz.

Tudom nem nagy segítség.

2021. dec. 1. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Mutass képet.
2021. dec. 1. 23:24
 7/10 Dzsoki ***** válasza:
0%
Életkor,testmagasság,súly?Látatlanban,hogyan legyen kölcsönös szimpátia? Amennyiben budapesti vagy,benne vagyok egy randiban.Legfeljebb,nem lesz második randink.Írj privátot!
2021. dec. 2. 00:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

“Amúgyis nehezen beszélgetek”

Ez komoly bibi.

Tele vagy gátlásokkal. Te magad tartod a távolságot, merev vagy, ezért nem kezdeményeznek. Vagy, ha igen, akkor te állítasz falat és odébb állnak.

2021. dec. 2. 05:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos kapsz jócskán privát üzeneteket.

Lehet valamilyen viselkedéssel foglalkozó szakember segítségével lehetne megfejteni ezeket: coach vagy pszichológus.

2021. dec. 2. 08:08
 10/10 anonim ***** válasza:
41%

Lol annyira tipik csaj vagy, jajj valakinek kelljek már

*Valakinek kellessz

Fujjmenjmárinnen nezaklass

😆

2021. dec. 2. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!