Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a pasiknak ?
Nem ismerünk, szóval nem tudjuk a problémát. Szerintem semmi gond nincs veled, egyszerűen csak olyan szerencsétlen időszakod van, hogy nem sodort össze a szél olyan férfiakkal, akiknek bejöttél és mertek volna lépni.
"Mert egy tarskeresovel nyilván egyértelmű hogy azért keressük egymást hogy összejöjjünk vagy hasonló és nincs benne izgalom"
Ez nem teljesen így van szerintem. Hasonlóan gondoltam, de az első randi alatt/után teljesen elmúlik ez az érzés, és eszedbe sem jut onnantól, hogy hol ismerted meg a másikat.
Ennyiből nehéz megmondani mi a gond.
Magamról tudom, hogy nem nézek ki jól és a kommunikációs készségeim is konvergálnak a nullához így elég izzadságszagú beszélgetéseket tudok kezdeményezni ami kb. a 3. Mondat után kifulladnak.
Ja és annyi, hogy ha valamit erőltet az ember annak a vége egy nagy adag ... Lesz.
Tudom nem nagy segítség.
“Amúgyis nehezen beszélgetek”
Ez komoly bibi.
Tele vagy gátlásokkal. Te magad tartod a távolságot, merev vagy, ezért nem kezdeményeznek. Vagy, ha igen, akkor te állítasz falat és odébb állnak.
Biztos kapsz jócskán privát üzeneteket.
Lehet valamilyen viselkedéssel foglalkozó szakember segítségével lehetne megfejteni ezeket: coach vagy pszichológus.
Lol annyira tipik csaj vagy, jajj valakinek kelljek már
*Valakinek kellessz
Fujjmenjmárinnen nezaklass
😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!