Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha mindig más nőt választanak helyettem?
27/N vagyok.
Világéletemben mindig második, vagy sokadik.
Anno 2 hosszú kapcsolatom volt (két 5 éves) és mindkettőben megcsaltak.
Azóta, ha ismerkedem, akkor is csak sokadik helyen állok a listán, mert mindig van nálam jobb/szebb/vonzóbb.
Mondok példákat:
-Ismerkedtem egy fiúval, tök jól haladt minden, megismerte a legjobb barátnőmet és engem hátrébb helyezett, neki udvarolt.
-Másikkal már randiztunk, alakult, csók is volt, majd rámozdult szintén egy másik barátnőmre.
-Harmadik miután megkapta az egyetemen a legszebb lányt, felém már nem mutatott érdeklődést.
-És ez csak három példa, ebből kb. 30-at tudnék mesélni.
Anno jártam pszichológushoz még a szakítás után, mert nagyon durva önbizalomhiányom volt (az exem belém nevelte, hogy semmit nem érek és csúnya vagyok, naponta hallgattam, hogy mi a csúnya bennem, mi a rossz bennem, mimen kellene változtatnom a testemen/arcomon).
Azóta totál értéktelennek érzem magamat. Már jó úton vagyok a gyógyuláshoz, de még messze a cél.
Engem nem néznek meg az utcán, sajnos az arcom annyira nem szép. Nem a bőröm, maga az arcom szerkezete nem nőies. Plusz TÖBBNYIRE nekem kell kezdeményeznem a pasiknál, nálam sosem szoktak.
Édesanyám mindig azt mondja, hogy szerinte ritka szépség vagyok és sugárzik belőlem az úrinő (apai ágról Nagymamám amikor élt ilyen volt, egyszerűen nem tudom ezt máshogy megfogalmazni, de megközelíthetetlen volt, mind férfiak mind nők számára, és Édesapám is hasonló, valahogy mintha ezt a vonalat örököltem volna), viszont én nem így látom magamat. Szerintem a szép lányokhoz oda mennek, a környezetemben ezt tapasztalom. És nem, nincs magasan a léc, mert a "nem helyes srácok" sem felém közelednek, hanem a szép lányok felé. :) Ló helyett meg nem akarok szamár lenni.
Mit tehetnék, hogy én is "értékes" legyek? Nem szeretnék mindig sokadik lenni.
Nem olyan bonyolult ez: nem olyan pasasokra kellene pályázni, akik nálad sokkal jobb nőket is megkaphatnak.
"-És ez csak három példa, ebből kb. 30-at tudnék mesélni."
Lassan azért összeállhatna a kép.
3-as vagyok:
Nem mondom, hogy mindenképpen fogadd meg, amit most mondok, de… Lehet, nem ártana kicsit könnyebben és kevésbé görcsösen venned ezeket a helyzeteket. Kicsit kirúgni a hámból, hátratolni az érzelmeket. Meglepődnél, milyen vonzó tud lenni az ember ilyenkor és mennyire el tudja hinni magáról azt, hogy van önbizalma. Hadd csaholjanak azok, akik eddig átvágtak, hogy ilyen menő csaj is tudsz lenni. Nem azt mondom, hogy legyen mostantól ez a narratíva (nem is menne sokáig, ha nem vagy olyan személyiség), viszont megismernéd egy másik, felszabadultabb aspektusát is az ismerkedésnek.
Jópárszor láttam már hogy az ilyen nők MINDIG olyan srácokat szemeltek ki, akiknél esélyük sem volt, vagy boldog kapcsolatban éltek. Aztán csodálkoztak amikor pofára estek, meg hogy ő nem kell senkinek, jujj. Csak annak a 600 udvarlónak kellene akiket le sem sz.rik. És ha nem egy elhízott bányarém az illető, akkor azok az udvarlók még csak nem is igénytelen vén csövesek mint akikre hivatkozni szoktak
Teljesen hiteltelenek ezek a sirámok, ismerjük jól ezeket a problémáitokat
Szia szívesen megismernélek ha lenne nálad esélyem viszont, 99% hogy nincs ezért nem írok privát üzenetet, na és persze gondolom kaptál eleget. Az 1% miatt írom ezt:ha szeretnél megismerni egy mackós, külöbc 25 éves nem túl jól kinéző srácot kérlek írj.
Amit a legjobb tulajdonságomnak gondolok:Őszinte vagyok, kedves
Sosem értettem a nyílt leveleket, mi értelme van így, nincs képed privátot írni 14#?
Ez a legalja amikor már ahhoz is szerencsétlen valaki hogy privatban megcélozza az illetőt, mondom ezt szintén szerencsétlen férfiként
Az ilyen üzenetek a jéghegy csúcsa, ami mögött 10 masik rendes privat üzenet is lapul.
Ez is jól mutatja mennyi üzenetet kap egy csaj ismeretlenül a gyakorin. A förtelmes társkeresési viszonyok szülték ezt a fertőt, amelyben az ilyen női siránkozások teljesen hiteltelenek
16#
Ha nem áruként reklámoznád magad, akkor még volna esélyed is
De itt ez így nem fog működni
Főleg ha csak arra vársz hogy a csaj írjon, akkor el is áshatod magadat. Akkor inkabb ne ismerkedési célból írjal rá, aztán ha érdekesnek talalja akkor talán alakul valami ismerkedés is.
10. Jaj dehogyis a nőknek jár a jó pasi.
Megalkudni csak a férfiaknak kell. (Irónia)
Van itt nagyon sok pasi aki"mások szerint nem olysn csúnya és nagyon normális,kedves" .....ezek a pasik ott vannak a kötnyezetetekben, vsgy nem veszitek észre őket, vagy nem kellenek nektek.
N36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!