Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha mindig más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha mindig más nőt választanak helyettem?

Figyelt kérdés

27/N vagyok.

Világéletemben mindig második, vagy sokadik.

Anno 2 hosszú kapcsolatom volt (két 5 éves) és mindkettőben megcsaltak.

Azóta, ha ismerkedem, akkor is csak sokadik helyen állok a listán, mert mindig van nálam jobb/szebb/vonzóbb.

Mondok példákat:

-Ismerkedtem egy fiúval, tök jól haladt minden, megismerte a legjobb barátnőmet és engem hátrébb helyezett, neki udvarolt.

-Másikkal már randiztunk, alakult, csók is volt, majd rámozdult szintén egy másik barátnőmre.

-Harmadik miután megkapta az egyetemen a legszebb lányt, felém már nem mutatott érdeklődést.

-És ez csak három példa, ebből kb. 30-at tudnék mesélni.

Anno jártam pszichológushoz még a szakítás után, mert nagyon durva önbizalomhiányom volt (az exem belém nevelte, hogy semmit nem érek és csúnya vagyok, naponta hallgattam, hogy mi a csúnya bennem, mi a rossz bennem, mimen kellene változtatnom a testemen/arcomon).

Azóta totál értéktelennek érzem magamat. Már jó úton vagyok a gyógyuláshoz, de még messze a cél.

Engem nem néznek meg az utcán, sajnos az arcom annyira nem szép. Nem a bőröm, maga az arcom szerkezete nem nőies. Plusz TÖBBNYIRE nekem kell kezdeményeznem a pasiknál, nálam sosem szoktak.

Édesanyám mindig azt mondja, hogy szerinte ritka szépség vagyok és sugárzik belőlem az úrinő (apai ágról Nagymamám amikor élt ilyen volt, egyszerűen nem tudom ezt máshogy megfogalmazni, de megközelíthetetlen volt, mind férfiak mind nők számára, és Édesapám is hasonló, valahogy mintha ezt a vonalat örököltem volna), viszont én nem így látom magamat. Szerintem a szép lányokhoz oda mennek, a környezetemben ezt tapasztalom. És nem, nincs magasan a léc, mert a "nem helyes srácok" sem felém közelednek, hanem a szép lányok felé. :) Ló helyett meg nem akarok szamár lenni.

Mit tehetnék, hogy én is "értékes" legyek? Nem szeretnék mindig sokadik lenni.

2021. dec. 1. 16:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
12%
Mutass képet nyuszi. Őszinte leszek.
2021. dec. 1. 16:37
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Ennyiből nem tudom,hogy nézhetsz ki. Velem az volt sokszor, hogy nem mertek nálam kezdeményezni, én meg azt hittem nem vagyok elég szép. Aztná egyszer egy fiú barátom mondta el, mennyien odáig voltak értem, csak túl megközelíthetetlennek, tartózkodónak tűnök. Mondjuk az tény, hogy mindig a nagyon tökös, nagyon rámenős pasik szólítottak meg.
2021. dec. 1. 16:41
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben vagyok, mint te. Nyomorult érzés, meg kell hagyni.😔

Engem akkor kezdtek el megbecsülni, amikor egy darabig csak kalandoztam és nem vettem komolyan őket. Utálom ezt a korszakot visszatekintve, de durva, hogy amikor 10 pontos barátnő voltam, a kutyának nem kellettem, meg még az is belém törli a lábát.

2021. dec. 1. 17:03
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
engem sem szólítanak le soha. lehet érzik a kisugárzásunkon az önbizalomhiányt, bármennyire is próbáljuk szeretni magunkat.
2021. dec. 1. 17:07
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő válaszokat!

1. képet nem küldök senkinek, ebben nem hiszek. Amúgy az csak egy kép, ha jól beállított azzal megint lehet csalni, szóval abból sem lehetne megmondani.

Az tény, hogy látszik rajtam az önbizalomhiány még mindig. Viszont ezen dolgozom, csak hosszú idő.

Én nem látom magamat szépnek. Lányok szoktak dicsérni (barátnők) de ők szerintem mindenkit.

2021. dec. 1. 17:10
 6/22 anonim ***** válasza:
85%

Saját példámon látom, hogy mennyire rengeteget számít az, hogy mit gondolsz magadról, hogyan érzed magadat a bőrödben.

1-2 éve szingli voltam, és nyitott az ismerkedésre, nagyon nőcisen öltöztem, flörtöltem néha, volt önbizalmam, már ahogy mentem az utcán, ez abból érződhetett, és örökké le is szólított valaki.

Most is ugyanúgy nézek ki ugyan, de most már barátom van, és nem érdekel a téma, másrészt, az utóbbi sajnos sajnos a munkám is nagyon, sokszor vagyok fáradt, kedvetlen, nyilván ez is látszik. Most meg se bámul senki. :D

2021. dec. 1. 17:22
 7/22 anonim ***** válasza:
2%
Utolsó azért tedd hozzá azt is, hogy fel is szaladt rád legalább egy huszas.
2021. dec. 1. 17:25
 8/22 anonim ***** válasza:
50%
Ne, sőt még fogytam is pár kilót, mert még többet edzem.
2021. dec. 1. 17:28
 9/22 anonim ***** válasza:
8%
Akkor azért.
2021. dec. 1. 17:31
 10/22 anonim ***** válasza:
27%
Fúúú....régen nem hittem ebben a kategórizálásban, és régen azt hittem hogy én leszek valaki hercege. Szóval talán picit jobb pasik után vágyakozol nint akiket megkaphatnál. Ebből kifolyólag egy kevésbé szép/menő de lelkileg szép pasit ajánlanék neked.
2021. dec. 1. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!