Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha mindig más nőt választanak helyettem?
27/N vagyok.
Világéletemben mindig második, vagy sokadik.
Anno 2 hosszú kapcsolatom volt (két 5 éves) és mindkettőben megcsaltak.
Azóta, ha ismerkedem, akkor is csak sokadik helyen állok a listán, mert mindig van nálam jobb/szebb/vonzóbb.
Mondok példákat:
-Ismerkedtem egy fiúval, tök jól haladt minden, megismerte a legjobb barátnőmet és engem hátrébb helyezett, neki udvarolt.
-Másikkal már randiztunk, alakult, csók is volt, majd rámozdult szintén egy másik barátnőmre.
-Harmadik miután megkapta az egyetemen a legszebb lányt, felém már nem mutatott érdeklődést.
-És ez csak három példa, ebből kb. 30-at tudnék mesélni.
Anno jártam pszichológushoz még a szakítás után, mert nagyon durva önbizalomhiányom volt (az exem belém nevelte, hogy semmit nem érek és csúnya vagyok, naponta hallgattam, hogy mi a csúnya bennem, mi a rossz bennem, mimen kellene változtatnom a testemen/arcomon).
Azóta totál értéktelennek érzem magamat. Már jó úton vagyok a gyógyuláshoz, de még messze a cél.
Engem nem néznek meg az utcán, sajnos az arcom annyira nem szép. Nem a bőröm, maga az arcom szerkezete nem nőies. Plusz TÖBBNYIRE nekem kell kezdeményeznem a pasiknál, nálam sosem szoktak.
Édesanyám mindig azt mondja, hogy szerinte ritka szépség vagyok és sugárzik belőlem az úrinő (apai ágról Nagymamám amikor élt ilyen volt, egyszerűen nem tudom ezt máshogy megfogalmazni, de megközelíthetetlen volt, mind férfiak mind nők számára, és Édesapám is hasonló, valahogy mintha ezt a vonalat örököltem volna), viszont én nem így látom magamat. Szerintem a szép lányokhoz oda mennek, a környezetemben ezt tapasztalom. És nem, nincs magasan a léc, mert a "nem helyes srácok" sem felém közelednek, hanem a szép lányok felé. :) Ló helyett meg nem akarok szamár lenni.
Mit tehetnék, hogy én is "értékes" legyek? Nem szeretnék mindig sokadik lenni.
Ugyanebben vagyok, mint te. Nyomorult érzés, meg kell hagyni.😔
Engem akkor kezdtek el megbecsülni, amikor egy darabig csak kalandoztam és nem vettem komolyan őket. Utálom ezt a korszakot visszatekintve, de durva, hogy amikor 10 pontos barátnő voltam, a kutyának nem kellettem, meg még az is belém törli a lábát.
Köszönöm a segítő válaszokat!
1. képet nem küldök senkinek, ebben nem hiszek. Amúgy az csak egy kép, ha jól beállított azzal megint lehet csalni, szóval abból sem lehetne megmondani.
Az tény, hogy látszik rajtam az önbizalomhiány még mindig. Viszont ezen dolgozom, csak hosszú idő.
Én nem látom magamat szépnek. Lányok szoktak dicsérni (barátnők) de ők szerintem mindenkit.
Saját példámon látom, hogy mennyire rengeteget számít az, hogy mit gondolsz magadról, hogyan érzed magadat a bőrödben.
1-2 éve szingli voltam, és nyitott az ismerkedésre, nagyon nőcisen öltöztem, flörtöltem néha, volt önbizalmam, már ahogy mentem az utcán, ez abból érződhetett, és örökké le is szólított valaki.
Most is ugyanúgy nézek ki ugyan, de most már barátom van, és nem érdekel a téma, másrészt, az utóbbi sajnos sajnos a munkám is nagyon, sokszor vagyok fáradt, kedvetlen, nyilván ez is látszik. Most meg se bámul senki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!