Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt a nőt választanátok, akivel szuper a szex, de amúgy sokat veszekedtek, vagy azt akivel nem annyira jó a szex, de mindig azt csinálja amit mondotok neki?
Exemmel nagyon jó volt a szex, de elég akaratos és nagyszájú, sokat veszekedtünk e miatt. Kiszámíthatatlan és irányíthatatlan.
Most megismerkedtem egy másik nővel, aki nagyon kedves mindig meghallgat, mindent megcsinál amit mondok. De vele nem annyira jó a szex.
Mindegyikük jól néz ki amúgy, de exemhez még mindig nagyon vonzódom, mert nagyon szexy vad csaj. De a természete kibírhatatlan.
Kit választanátok?
Miért kéne megcsinálnia mindent, amit mondasz? Mi vagy te rabszolgatartó?
Az nem jut eszedbe, h nem a lányokkal van a gond?
Bizony nehéz kérdés. Ha már a mostani kedves és mindent megenged akkor tényleg célszerűbb lenne rájönnöd, hogyan hozhatnád ki belőle a hancúrmacát. Ismerős érzés ez a "még mindig beindít a másik". Azt mondom, ez normális. Aki egyszer tetszett az mindig fog.
Viszont én már szakítottam amiatt, hogy nem volt elég jó a szex... Sajnálom, nekem ez a dolog az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb egy kapcsolatban.
24F
xDDDD Ezt a pillanatot vártam,van egy csomó ellentétes kérdés amikor a nő választ párt magának akkor nekik az ilyen dolgok alanyi jogon járnak,ha nem jó had próbálkozzon másokkal meg kedvesek velük meg stb...
Itt meg leszólják a kérdezőt,fsznak kell az egyenjogúság.
De azért leírom mit tanácsoltak amikor egy nő írt hasonló kérdést.Egyiket se az elsőt hagyd mert egy bunkó a másodikra meg miért legyen türelmed menjen pszihologushoz gondja az élet nem neked kell megváltoztatnod keress egy 3.-at akiben mind a kettő elvárás megvan.
Szánalmas ez a világ,hogy ennyire el feminizmusodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!