Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt a nőt választanátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt a nőt választanátok, akivel szuper a szex, de amúgy sokat veszekedtek, vagy azt akivel nem annyira jó a szex, de mindig azt csinálja amit mondotok neki?

Figyelt kérdés

Exemmel nagyon jó volt a szex, de elég akaratos és nagyszájú, sokat veszekedtünk e miatt. Kiszámíthatatlan és irányíthatatlan.

Most megismerkedtem egy másik nővel, aki nagyon kedves mindig meghallgat, mindent megcsinál amit mondok. De vele nem annyira jó a szex.

Mindegyikük jól néz ki amúgy, de exemhez még mindig nagyon vonzódom, mert nagyon szexy vad csaj. De a természete kibírhatatlan.

Kit választanátok?

2016. febr. 28. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Hozd ki a vadságot a mostaniból :)
2016. febr. 28. 20:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk együtt, átlagos vele. Mindent megcsinál, de a természete egészen más. Megnyugtat hogy van nekem, mert van egy biztos pont az életemben. De ha exemmel találkozom elég nehéz uralkodnom magamon, mert még mindig nagyon kívánom.
2016. febr. 28. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért kéne megcsinálnia mindent, amit mondasz? Mi vagy te rabszolgatartó?

Az nem jut eszedbe, h nem a lányokkal van a gond?

2016. febr. 28. 20:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezalatt azt értettem, hogy "mindent megenged": Anális szexet is. Exem sose engedte, azt mondta ő nem kutya.
2016. febr. 28. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel úgy tűnik, h az érzelem nem szempont.. én azt választanám, akivel jó a szex, anál ide vagy oda... azzal legyél akihez vonzódsz!
2016. febr. 28. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Bizony nehéz kérdés. Ha már a mostani kedves és mindent megenged akkor tényleg célszerűbb lenne rájönnöd, hogyan hozhatnád ki belőle a hancúrmacát. Ismerős érzés ez a "még mindig beindít a másik". Azt mondom, ez normális. Aki egyszer tetszett az mindig fog.

Viszont én már szakítottam amiatt, hogy nem volt elég jó a szex... Sajnálom, nekem ez a dolog az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb egy kapcsolatban.

24F

2016. febr. 28. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Előzővel egyetértek, de azért az anál miatt lehet érdemes maradni. :D
2016. febr. 29. 00:30
 8/8 anonim válasza:

xDDDD Ezt a pillanatot vártam,van egy csomó ellentétes kérdés amikor a nő választ párt magának akkor nekik az ilyen dolgok alanyi jogon járnak,ha nem jó had próbálkozzon másokkal meg kedvesek velük meg stb...

Itt meg leszólják a kérdezőt,fsznak kell az egyenjogúság.

De azért leírom mit tanácsoltak amikor egy nő írt hasonló kérdést.Egyiket se az elsőt hagyd mert egy bunkó a másodikra meg miért legyen türelmed menjen pszihologushoz gondja az élet nem neked kell megváltoztatnod keress egy 3.-at akiben mind a kettő elvárás megvan.

Szánalmas ez a világ,hogy ennyire el feminizmusodik.

2016. febr. 29. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!