Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kihasználásnak vennétek, belemennétek ilyenbe?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel Tinderen megismerkedtem. Pont az esetem külsőre. Elmondta, hogy el van törve jelenleg a lába, még 5 hétig gipszben lesz, nincs járógipsze, így nem tudunk nyilvános helyen találkozni. Jólesne neki ezalatt, ha találna egy olyan lányt, aki bevásárol neki, ott van vele egy héten több estét, közösen filmeznek. Egyedül élek, esténként sokszor magányosnak érzem magam, úgy érzem, hogy így legalább nem lennék egyedül (barátnőim vannak, de az nyilván más).2021. dec. 1. 10:36
31/35 anonim válasza:
amugy nem tudom, en biztosan nem ereznem magam komfortosan, ha elso randin kb az agyban fekve latna meg a csavo, ugy hogy hetek ota fel se keltem. kicsit igenytelen nekem az a pasi, akit nem zavar, h ilyen kiszolgaltatott allapotban latja a no az elso randin.
32/35 anonim válasza:
Igen, én kihasználásnak venném, és nem mennék bele ilyenbe.
Különben sem mennék fel egy idegen férfihez ismeretlenül.
33/35 anonim válasza:
31-esnél a pont. Semmi büszkesége, semmi igénye önmaga iránt sem. Nagyon gáz. Nekem ha ilyet mondana, hogy valaki ott rendezkedjen neki, akármennyire kiéhezett vagyok, erre kiszáradnék.
34/35 anonim válasza:
31, " ha elso randin kb az agyban fekve latna meg a csavo,"
LOL, randin. Hagyjuk már ezt.
35/35 anonim válasza:
Ha elmész a randira, írd meg mi történt!!!😁
De nagyon vigyázz magadra😊
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!