Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt kihasználásnak vennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kihasználásnak vennétek, belemennétek ilyenbe?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel Tinderen megismerkedtem. Pont az esetem külsőre. Elmondta, hogy el van törve jelenleg a lába, még 5 hétig gipszben lesz, nincs járógipsze, így nem tudunk nyilvános helyen találkozni. Jólesne neki ezalatt, ha találna egy olyan lányt, aki bevásárol neki, ott van vele egy héten több estét, közösen filmeznek. Egyedül élek, esténként sokszor magányosnak érzem magam, úgy érzem, hogy így legalább nem lennék egyedül (barátnőim vannak, de az nyilván más).

2021. dec. 1. 10:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%
Hiába írunk bármit, te eldöntötted hogy ez így okés, akkor menjél vásárolj neki, ne minket akarj meggyőzni😃
2021. dec. 1. 11:36
 12/35 anonim ***** válasza:
92%

hat ha ekkora csicska vagy, hogy egy ismeretlennel fiezetetlen bejaronot es tarsslkodonot jatszanal, akkor hajra.

normalis no valoszinuleg megvarna, amig a srac felepul es akkor randizna vele.

2021. dec. 1. 11:37
 13/35 anonim ***** válasza:
92%
Most tesztel, hogy mennyire mész le kutyába, és te már boldogan csóválod a farkad.
2021. dec. 1. 11:44
 14/35 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem ez cuki. :)

28/F

2021. dec. 1. 12:49
 15/35 anonim ***** válasza:
32%

Hát, őszintén bevallva, baromi fura... Megvan a maga kockázata, hogy csak kihasznál, mert kép alapján tetszel neki, éshát jó lenne ha be is vásárolna neki valaki. Viszont sokakkal ellentétben lehetetlennek sem tartom, hogy jó vége legyen. Mármint, ennél meredekebb sztorikat is hallottam, ahol a két fél végül egymásra talált. Én pl pár hét beszélgetés után a szó szoros értelmében megragadtam haverral "egy srácot", mert épp arra ment hazafele, hogy "gyere át ide bulizni, jó lesz". Engem se ismert még személyesen, és egy kb 20 fős buliban találta magát. Ha akartuk volna, a veséjét is kiszedjük, de valójában csak finom whiskyvel kínáltuk :D Ennek 6 éve, és azóta már a férjem.

Igazából ha nem veszed magadra, ha élőben mégse jöttök be egymásnak, és nem lesz ebből semmi, csak kínos ácsorgás, akkor miért ne? Idődbe belefér, max többet nem mész.

2021. dec. 1. 13:01
 16/35 anonim ***** válasza:
92%
10000%, hogy erre nem a nőt kérném meg, akivel épp ismerkedem. Ha meglátogatna, az jól esne, de pl. a bevásárlást akkor se fogadnám el, ha felajánlaná.
2021. dec. 1. 13:17
 17/35 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem 50-50. Ha egy paraszt akkor ez később még rosszabb lehet ha tartjátok a kapcsolatot, ha meg nem akkor lehet hogy inkább hálás lesz és akár jó kapcsolat lehet belőle.
2021. dec. 1. 13:29
 18/35 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, hogy egyszer elmegyek hozzá, ha élőben nem vagyunk szimpatikusak egymásnak, akkor nem találkozunk többet, de megadom az esélyt, hogy bármi kisüljön ebből még.
2021. dec. 1. 13:36
 19/35 A kérdező kommentje:
Nem mellékesen kb. 15 percre lakik tőlem metróval, így nem is nagy távolság.
2021. dec. 1. 13:38
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Menjél, de mit kérdezel?

Nem vagyok paranoiás, de a lábtörésnél is van rosszabb: pl egy kitört nyak

2021. dec. 1. 14:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!