Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kihasználásnak vennétek, belemennétek ilyenbe?
hat ha ekkora csicska vagy, hogy egy ismeretlennel fiezetetlen bejaronot es tarsslkodonot jatszanal, akkor hajra.
normalis no valoszinuleg megvarna, amig a srac felepul es akkor randizna vele.
Hát, őszintén bevallva, baromi fura... Megvan a maga kockázata, hogy csak kihasznál, mert kép alapján tetszel neki, éshát jó lenne ha be is vásárolna neki valaki. Viszont sokakkal ellentétben lehetetlennek sem tartom, hogy jó vége legyen. Mármint, ennél meredekebb sztorikat is hallottam, ahol a két fél végül egymásra talált. Én pl pár hét beszélgetés után a szó szoros értelmében megragadtam haverral "egy srácot", mert épp arra ment hazafele, hogy "gyere át ide bulizni, jó lesz". Engem se ismert még személyesen, és egy kb 20 fős buliban találta magát. Ha akartuk volna, a veséjét is kiszedjük, de valójában csak finom whiskyvel kínáltuk :D Ennek 6 éve, és azóta már a férjem.
Igazából ha nem veszed magadra, ha élőben mégse jöttök be egymásnak, és nem lesz ebből semmi, csak kínos ácsorgás, akkor miért ne? Idődbe belefér, max többet nem mész.
Menjél, de mit kérdezel?
Nem vagyok paranoiás, de a lábtörésnél is van rosszabb: pl egy kitört nyak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!