Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kihasználásnak vennétek, belemennétek ilyenbe?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel Tinderen megismerkedtem. Pont az esetem külsőre. Elmondta, hogy el van törve jelenleg a lába, még 5 hétig gipszben lesz, nincs járógipsze, így nem tudunk nyilvános helyen találkozni. Jólesne neki ezalatt, ha találna egy olyan lányt, aki bevásárol neki, ott van vele egy héten több estét, közösen filmeznek. Egyedül élek, esténként sokszor magányosnak érzem magam, úgy érzem, hogy így legalább nem lennék egyedül (barátnőim vannak, de az nyilván más).
A gondozó szerepből nagyon nehéz lesz kimásznod. Hogy ezt így ki is mondja, az garancia rá.
2021. dec. 1. 14:08
22/35 anonim válasza:
"Vicces, hogy sok lány mennyi mindenre vevő lehet(ne) ha elég jól néz ki a másik fél."
Vicces, hogy egyből lemennek kutyába egy-egy jó pasiért. Dehát ha egyszer ilyenkor a punci veszi át a gondolkodást, mi mást várnánk.
2021. dec. 1. 15:59
23/35 anonim válasza:
egyet értek a sok előttem szólóval, ez nettó kihasználás. Inkább azon kéne gondolkodni, hogyha egy kicsit is főnyeremény az ember, akkor miért kell random csajokat tinderen megkérni ilyenekre? Az én méltóságom tuti nem engedné.
PLusz én törött lábbal is elmentem kávézóba, hogy randizzak. Ne nevetessük már ki magunkat. Nem a világ vége. :D
2021. dec. 1. 16:07
24/35 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nincs járógipsze, nem tud sehova menni. Nem megyek le kutyába, nem ígértem neki meg semmit. Megbeszélem vele, hogy ma este átmegyek, hogy végre 4 nap folyamatos chatelés után lássam már élőben is. Ez nem jelenti azt, hogy biztosan menni fogok legközelebb is, azt sem, hogy le fogok vele feküdni.
2021. dec. 1. 16:10
25/35 anonim válasza:
"hogyha egy kicsit is főnyeremény az ember, akkor miért kell random csajokat tinderen megkérni ilyenekre? "
Nyilván hozzászokott, hogy a külsejének köszönhetően ugráltathatja a nőket, akik hátha alapon (lásd kérdező) bármibe belemennek.
2021. dec. 1. 16:14
26/35 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy nem tudod értelmezni, hogy mit írtam. Pont azt, hogy látatlanban (értsd:élőben való találkozás nélkül) nem ígérek neki semmit, egyáltalán nem megyek bármibe bele.
2021. dec. 1. 16:21
27/35 anonim válasza:
Ez teljesen jó.
Te szeretetből és jó vágyból segítesz neki, aztán meg napokig jól vagytok ott.
2021. dec. 1. 16:32
28/35 anonim válasza:
26, kezdjük ott, hogy egy épeszű nő nem megy fel egy vadidegen pasi lakására, khm... ismerkedni. Ennyire nem lehetsz kétségbeesett, hogy nem tudnád megvárni azt a pár hetet, míg lekerül róla a gipsz. Nem ti vagytok azok, akik remekül bírjátok pasi/szex nélkül?
Nem vagyok fapina, bocs,hogy ezt ennyire nyersen leírom. Nekem is vannak vágyaim, imádom a szexet, de nem ezért megyek hozzá el legalábbis először biztosan nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!