Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha jobban tetszik, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jobban tetszik, hogy egy nő kevés férfival volt, mikor érdemes ilyenre rákérdezni ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Tehát nem zavar, ha nincs tapasztalata, sőt.
2021. nov. 28. 14:42
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
A szexhez úgy állsz, hogy a nőben "benne voltak". Egyre rondább vagy.
2021. nov. 28. 19:15
 32/33 VincentLaw ***** válasza:
17%

Nekem ezekkel a "lefeküdt sok emberrel" életszakaszokkal az a bajom, hogy valamikor mindig akkor van vége, amikor velem ismerkednek, és már komolyabbat szeretnének.

2 hete pont egy ilyen esett meg velem egy találkozón, hogy a beszélgetés közben előkerültek az exek, és mesélte, hogy korábbi életszakaszában, csak arra, ha olyanja volt, talált partnert (nem 1 estére, hanem hetekre, hónapokra), viszont erre az időszakára annyira nem büszke, és jelenleg azért valami komolyabbat akarna.

Számomra amikor valakiről kiderül, hogy számtalan futó élménye volt, onnantól nem igazán tudom komolyan venni, mert mi a biztosíték arra, hogy nem leszek én is 1 a strigulái között? (függetlenül attól, hogy azt hangoztatják, hogy most már komolyat keresnek)

2021. nov. 29. 11:06
 33/33 anonim ***** válasza:
Amikor a barátnőm megkérdezte, hogy hány nővel voltam együtt, azt mondtam neki, hogy nem akarok erre válaszolni.
2021. nov. 29. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!