Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha jobban tetszik, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jobban tetszik, hogy egy nő kevés férfival volt, mikor érdemes ilyenre rákérdezni ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Tehát nem zavar, ha nincs tapasztalata, sőt.
2021. nov. 28. 14:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyjából kiderül a beszélgetések során, hogy milyen karakter a másik, meg általában milyen életet él. Egy laza, nyitott, bulizós csaj (vagy csávó) szinte biztos sokkal több kapcsolaton van túl, mint egy zárkózott, aki az idejét szinte mindig egyedül tölti. Szóval ha olyasmit keresel nőben, mint ami te vagy férfiban, akkor keress visszahúzódó, nehezen kapcsolatot teremtő nőket.

Egyébként tőlem három kivétellel minden nő megkérdezte eddig, akivel komolyabban ismerkedtem, hogy hány nővel voltam már együtt, úgyhogy ilyenkor érdemes visszakérdezni, hogy ő meg hány férfival. Arról a háromról meg, aki nem kérdezett erre rá, amúgy is egyértelműen kiderült, hogy rengeteg pasival voltak együtt.

2021. nov. 28. 16:26
 22/33 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is 20 körüli szám volt amikor megismerkedtem a volegenyemmel és nyilván azóta vele tehát egy fővel növekedett. Nem ettől függ, hogy ki, hogyan viszonyul a másik emberhez. Lehet a kevés férfival tapasztalt no meg azért fog otthagyni, mert rájön x év múlva, hogy még nem élte ki magát. Ez is benne van a pakliban. Nem a szamoktol függ, hanem a jellemtől és a céloktól. Olyat keress aki szinten komoly kapcsolatot keres
2021. nov. 28. 16:28
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Mondd mar meg OSZINTEN, miert "tetszik jobban"?

Hatha ugy kozelebb kerulunk a problema gyokerehez.

2021. nov. 28. 17:17
 24/33 A kérdező kommentje:
Mert nem voltak benne annyian. Ettől különlegesebb. Sajnálom.
2021. nov. 28. 17:19
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Hogy függ össze ez pontosan a "különlegességgel"?
2021. nov. 28. 17:23
 26/33 A kérdező kommentje:
Mivel csalt meg az exem, tudom, hogy nem jó akárkinek széttenni a lábad.
2021. nov. 28. 17:24
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy megcsalhat egy olyan nő is, aki nem volt sok emberrel.

Tényleg, nem személyes indítékból beszélek, mert én vagyok az, aki írta korábban, hogy 3 emberrel volt (az utolsó a párom immáron 8 éve).

Olyan nő is lehet hűséges, aki sok emberrel volt, csak az kell, hogy szeressen és elköteleződjön melletted. Ugyanez szükséges a hűséghez egy olyan csajnak is, aki nem volt sok emberrel. Ismerd ki, és ennyi.

2021. nov. 28. 17:27
 28/33 anonim ***** válasza:
76%
Az a no/ferfi,aki kevessel volt egyutt szexualisan,sokkal valoszinubben fog megcsalni vagy folyamatosan csalni uj es uj emberrel kivancsisagbol.
2021. nov. 28. 18:21
 29/33 anonim ***** válasza:
Haveromat egy szűz csaj csalta meg.
2021. nov. 28. 18:59
 30/33 A kérdező kommentje:
Hány évesen? Nyilván most nem arra gondolok, hogy egy 21 éves lánnyal jönnék össze, akinek volt előttem 1-2 kapcsolata, aztán kitalálja, hogy még élne, és megcsal engem is.
2021. nov. 28. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!