Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jobban tetszik, hogy egy nő kevés férfival volt, mikor érdemes ilyenre rákérdezni ismerkedéskor?
Szerintem nagyjából kiderül a beszélgetések során, hogy milyen karakter a másik, meg általában milyen életet él. Egy laza, nyitott, bulizós csaj (vagy csávó) szinte biztos sokkal több kapcsolaton van túl, mint egy zárkózott, aki az idejét szinte mindig egyedül tölti. Szóval ha olyasmit keresel nőben, mint ami te vagy férfiban, akkor keress visszahúzódó, nehezen kapcsolatot teremtő nőket.
Egyébként tőlem három kivétellel minden nő megkérdezte eddig, akivel komolyabban ismerkedtem, hogy hány nővel voltam már együtt, úgyhogy ilyenkor érdemes visszakérdezni, hogy ő meg hány férfival. Arról a háromról meg, aki nem kérdezett erre rá, amúgy is egyértelműen kiderült, hogy rengeteg pasival voltak együtt.
Mondd mar meg OSZINTEN, miert "tetszik jobban"?
Hatha ugy kozelebb kerulunk a problema gyokerehez.
Ugyanúgy megcsalhat egy olyan nő is, aki nem volt sok emberrel.
Tényleg, nem személyes indítékból beszélek, mert én vagyok az, aki írta korábban, hogy 3 emberrel volt (az utolsó a párom immáron 8 éve).
Olyan nő is lehet hűséges, aki sok emberrel volt, csak az kell, hogy szeressen és elköteleződjön melletted. Ugyanez szükséges a hűséghez egy olyan csajnak is, aki nem volt sok emberrel. Ismerd ki, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!