Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan vannak olyan férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan vannak olyan férfiak akiket zavar ha a párjuk korábban más rasszú emberrel volt együtt?

Figyelt kérdés
Többször hallottam ilyet, de nem tudom megérteni. Miért okoz problémát, ha netán valakinek fekete/arab/ázsiai/latin exe volt? És hogy kerül az ilyesmi egyáltalán szóba? Ha később derül ki, akkor valaki képes ezért szakítani?

2021. nov. 28. 10:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Igen.Nálam arab néger ex azonnal kizáró ok.
2021. nov. 28. 10:33
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem rasszista kicsit?
2021. nov. 28. 10:35
 3/17 A kérdező kommentje:
1-es, meg is tudod indokolni?
2021. nov. 28. 10:39
 4/17 anonim ***** válasza:
18%

Valószínű ehhez bevonzza az extraliberális nézeteket, amitől egy átlag férfinek hányingere van. Nekem is.

És itt máris átbillen a mérleg, amikor a nők csakis ilyet keres, ergo jön a kérdőjel, mit akar tőlem?

2021. nov. 28. 10:41
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Most őszintén, ki a francnak kéne ilyen pasi? Nem szeretem a rasszista, buta magyar pasikat, ha azért nem járna velem, mert voltam előtte iránival, akkor én nem veszítek vele semmit. Az ilyen csávó fogykos és kisebbségi komplexussal küzd, biztos azt hiszi, hogy az ő farka már kicsi lenne.
2021. nov. 28. 10:48
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Én még nem hallottam ilyent, kivéve az itteni gyk-ás lúzert, aki ezerszer kiírta, hogy mindenki selejt, akinek nem fehér párja volt, gyerekes, kövér, 30 feletti....
2021. nov. 28. 10:57
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
Attól fél, hogy a nő túlságosan kitágult, neki meg akkora a farka, mint egy mini tampon.
2021. nov. 28. 11:10
 8/17 anonim ***** válasza:
20%

A gond az, ha ez az ex megjelenik? Mit tudsz tenni? Nem vitázhatsz vele, nem küldheted el, mint egy azonos rasszút, mert akkor ő rögtön előveszi a "rasszista-kártyát" amit a nép egy része azonnal elhisz, mindenféle bizonyíték nélkül, "mert minden fehér rasszista, a többiek pedig nem lehetnek azok, ha mégis akkor az jogos"

Ráadásul sok-sok olyan rassz is van - nem is kell messzire menni, magyar állampolgárok is vannak közöttük, bármelyik faluszéli telepen, lerobbant lakótelepen - ahol az ilyen ex jelenléte magával hozza a "családját" is, akik leginkább az erőszak útján szeretik megoldani a konfliktusokat pl. kést rántanak vagy alapból szamurájkarddal mászkálnak.

Ha pedig védekezel, visszatámadsz, akkor megint te leszel a gaz náci, ő pedig a szegény kisebbség, akit a gaz náci bántott. Ő kárpótlást kap, te hosszú börtönt, ahol kisebbségiek várnak rád és azonnal szétszadiznak, "me náci vagyol, tesó"

Jobb távol maradni a legtöbb rassztól, esetleg baráti szint elfogadható, ha az illető értelmes, amire sok-sok példa akad, csak a családja maradjon távol. Nagyon távol. Szerelmi, párkapcsolati téren pedig kerülendőek, mert jól nem jöhetsz ki belőle.

2021. nov. 28. 11:17
 9/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem tartom magamat rasszistának, sőt. 12 év németországi élet után elég sok marokkói, török, arab haverom is van. Pont ezért, mivel ismerem őket, alakult ki bennem egy mérce. Van egy mérce aminek meg kell feleljen az a nő akit a páromnak valasztok, és ebbe nem fér bele sem egy roma, sem egy török, sem egy arab, sem egy közelkelet beli faszi. A latinokkal, az értelmiségi negerekkel nincs bajom. Az arabokkal való együttlét számomra csak a pénzről a ku*vaságrol szól, a többi pedig az igenytelensegrol. Persze mindig vannak kivételek, de tudjuk hogy az arab férfiaknak az európai nők csak árú. Innentől fogva hogyan tud egy nő össze bújni egy ilyen faszival? Én pedig hogyan tudjak felnezni egy ilyen nőre?
2021. nov. 28. 11:51
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Attol függ. Niylván ha fekete, vsgy arab volt, kkor kizáró ok. Főleg ha fekete...nem szeretnék HIV virust kapni.
2021. nov. 28. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!