Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miből érezted/tudtad hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből érezted/tudtad hogy hiába vagytok együtt régóta, mégsem fogsz komolyabb lépést tenni?

Figyelt kérdés

Esküvő és gyerekvallalas terén.

Persze olyan pároknál akik akarnák az esküvőt és gyereket..

2021. júl. 9. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Exemnél úgy volt, hogy pár hét után már éreztem, hogy ebből nem lesz hosszú távú dolog. Egyszerűen nem passzolt szinte semmi. A legnagyobb gondok azok voltak, hogy betegesen hazudozott, és hogy semmi egzisztenciája nem volt. Fűnek-fának tartozott, azt se tudta már, hogy hova mennyivel. Még ha ki sem mondtam magamnak, de minden porcikám tiltakozott az ellen, hogy közösködjek vele bármiben is. Tudat alatt is "én" volt meg "te", de nem volt "mi". Állandóan veszekedtünk.

Szakítottam is vele.

2021. júl. 9. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Ránéztem a bankszámlámra és megnéztem a fizumat. Aztán az övét... örülünk, ha váratlan kiadásokra félre tudunk tenni. Mindent pénz elvisz az albi, minden időt elvesz a munka. Nem haladunk sehova se...
2021. júl. 9. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

2-es, de ez nem a párod hibája, vagyis nem csak az övé. Itt szerintem nem a következő lépésről kellene lemondani, hanem közösen megoldani a problémát.

A kapcsolat minőségének, két ember egymáshoz való kapcsolatának semmi köze ahhoz, hogy meg tudjátok-e venni az új porszívót vagy sem. Ha a kapcsolat egyébként jó, akkor együtt menjetek előre.

2021. júl. 9. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Exemről írok:

- anyuci fia

- haverok az első mindig

- kibeszélés a barátoknak

- kommunikációképtelenség

- szr szex merevedési problémák

stb.

2021. júl. 9. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!