Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét lehet csinálni hogy elkerüljem az összes nőt?
Most menjek vissza az építőiparba csak hogy ne kelljen nőkkel dolgoznom, vagy még ott is kínozhatnának?
Elegem van belőle hogy folyton szembekerülök a vonzóbbnál vonzóbb, de fullra foglalt nőkkel, akikkel nem tudok mit kezdeni. Manapság minden (azaz MINDEN) valamirevaló hetero fiatalabb nő foglalt, és elérhetetlen ugye. Ezért nem is igen érdemes velük foglalkozni, mármint a női nemmel kompletten.
Mégis állandóan összefutok velük, kedvesen bájcsevegnek, és kínoznak ezzel. Megőrjítenek, nem bírom elviselni őket. De nem tudom elkerülni őket.
Mi a megoldás?
‘Rohadtul nem, ma megyek dugni pont, és pont letojom kit nem tudok megdugni.’
😂😂😂😂😂😂😂
a het vicce. nyilvan MA MESZ DUGNI, aztan kozben meg olyan kerdeseket irogatsz ide, h nrm birod elviselni, h nokkel kell egyutt lenned. pint igy viselkedik az, akinek rendszeres szexualis elete van.
annyira nevetseges vagy, kerdezo. na es a mai nagy dugopajtidnak (😂) miert nem kellesz komolyra?
Még nem fizettem, de nyertél 22#
A szexuális életem minden, csak nem rendszeres
Ez is frusztrál persze, de nem az adott nőkkel való dugás hiánya a problémám
A probléma hogy sokan közülük kedvesen közelednek, vonzalmat generálnak, és mindig teljesen értelmetlenül
Legalábbis számomra értelmetlenül, mert csak énnekem nincs hasznom ebből
23, nem lehet, hogy csak egyszerűen kedvesek? Ez olyan alapvető dolog, ha már egy helyen dolgoztok. Kétlem, hogy direkt húznának, egyszerűen túlérzékeny vagy.
Ettől függetlenül előtted a lehetőség, válts szakmát.
"Kétlem, hogy direkt húznának, egyszerűen túlérzékeny vagy."
Ki mondta hogy direkt húznak?
Nem érdekük az, csakis a könnyű beilleszkedés és a munka miatt kedvesek
Talán a kamionozás a tuti tipp, csak ahhoz jogsit is kell csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!