Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a fenét lehet csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét lehet csinálni hogy elkerüljem az összes nőt?

Figyelt kérdés

Most menjek vissza az építőiparba csak hogy ne kelljen nőkkel dolgoznom, vagy még ott is kínozhatnának?

Elegem van belőle hogy folyton szembekerülök a vonzóbbnál vonzóbb, de fullra foglalt nőkkel, akikkel nem tudok mit kezdeni. Manapság minden (azaz MINDEN) valamirevaló hetero fiatalabb nő foglalt, és elérhetetlen ugye. Ezért nem is igen érdemes velük foglalkozni, mármint a női nemmel kompletten.

Mégis állandóan összefutok velük, kedvesen bájcsevegnek, és kínoznak ezzel. Megőrjítenek, nem bírom elviselni őket. De nem tudom elkerülni őket.

Mi a megoldás?

2021. nov. 27. 00:12
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
73%

13 eddig ez a legtalálóbb párhuzam amit olvastam. Ugyanakkor egy komoly különbség van a grill csirke és a nő között (na jó, persze több is, de ami a példa szempontjából fontos) a csirkének mindegy ki, vagy hogyan eszi meg, a gát legfeljebb valóban az asztal társaság lehet. A nőnek viszont nagyon nem mindegy, hogy hogyan alakulnak a dolgok.

Persze, ettől még tény, hogy a rosszul szocializált férfiaknak szívás a társkeresés, de, ahogy az etióp a sokadik elvett leves után megtanulja a szabályokat, úgy a szociális készségek is fejleszthetőek. Persze, soha nem lesz olyan az illető, mint aki eleve jól indult, de működő képessé lehet válni.

Viszont ez rohadt hosszú idő és rengeteg ráfordított energia. Ráadásul szerintem egy bizonyos koron felül, már túlságosan be vannak idegződve a rossz szokások, onnan is lehet fejlődni, csak már sokkal nehezebb és az idő tényező miatt nem biztos, hogy valaha sikert hoz az adott személynek.

Szerintem, ha valaki az etióp szintjén áll 30+ akkor veszett fejsze nyele a dolog. Mert ez egy öngerjesztő folyamat, ahogy írtad is. Aminek nem nagyon van vége, ha ennyire sokáig nem sikerült elkapni.

De erre nincs megoldás, soha nem is volt.

A nők dönthetnek, kivel, mit hajlandóak és teljesen logikus döntés, hogy nem a nyámnyila, teszetosza Jóska, vagy az agresszív, hímsoviniszta Jenő, esetleg a Géza lesz a befutó, aki állandóan ott legyeskedik és a 4. nőnél próbálkozik az irodában ebben a hónapban. Mindegy, mi juttatta idáig ezeket a férfiakat, mert a jelen a lényeg, ugyanis Piri a jelenben keres társat. És Piri olyat fog választani aki vonzza. Olyat, akinek lehengerlő valamely tulajdonsága. Akár a külseje, akár a jellemvonásai, vagy az igazi, ha a kettő együtt. Géza és barátai pedig csak még rosszabb helyzetbe kerülnek érzelmileg.

Hogy vissza kerüljünk a kérdező alap problémájához, nincs megoldás. A nők ott vannak mindenhol, mert ha elmész az építkezésre, akkor majd a bolti eladó Piroska lesz, aki kedvesen rád mosolyog és eszedbe juttatja szorult helyzeted. Talán a kontaktusok számát és hosszát tudod csökkenteni egy többségében férfiakat foglalkoztató munkahellyel.

2021. nov. 27. 03:14
 12/48 anonim ***** válasza:
10%

Menj kamionozni :)

37F incel

2021. nov. 27. 03:52
 13/48 anonim ***** válasza:
70%

Ezeknek is ugyanolyan büdös a segge, mint a kevésbé vonzóaknak. Ezek is ugyanolyan büdöset szarnak, ezeket is unja valaki, szóval nem kell így kétségbeesni.

N

2021. nov. 27. 08:09
 14/48 anonim ***** válasza:
59%

Az a jó, amikor már nem dőlsz be a varázsnak, mint ahogy egyre több férfi már nem hatódik meg tőle, ha egy nő jól néz ki. Az a kérdés, milyen vele együtt élni, szóval igazán a személyiség számít. És innentől akármilyen lehet a dekoráció.

Bedől egy ideig az ember a külsőnek, de egy idő után látod, hogy milyen arrogáns… vagy pl igénytelen… és attól a pillanattól már nem érdekel, sőt fordul a dolog… hiába szép, elkezd taszítani.

Szerintem ugyanez meg van fordítva is, tehát amúgy is a személyiségen dőlnek el a dolgok.

2021. nov. 27. 08:42
 15/48 anonim ***** válasza:
57%

nem a noket kell elkerulni, hanem egy jo pszichologust keresni es a farkad helyett az agyaddal gondolkozni. ez olyan, hogy normalis ember bemegy a boltba es az italos polc mellett elsetalva nem kap agyergorcsot, hogy nem ihatja meg az osszes alkoholt. nem az alkohol hibaja, h ott van, hanem az alkesze, hogy beteges a viszonya a piaval. normal embert nem fog zavarni.

egybekent meg hagyjuk mar ezt az incel baromsagot, h ‘minden valamirevalo no foglalt’.. NEM. rengeteg csinos szingli no van, max te nem kellesz nekik.

2021. nov. 27. 08:58
 16/48 anonim ***** válasza:
23%

Mond el minden nőnek hogy mi a problémád és kérd meg hogy segítsenek.

Az én munkahelyemen az összes nő tudja hogy nincs feleség jelöltem és mindent megtettek annak idején, fotókat mutogattak a szomszédokról meg az én fotómat is a szomszédjaiknak, de sajnos nem jött össze a dolog. Ha ennyi elkötelezett nőt ismersz, szerencsésebb vagy mint bárki más a világon mert van egy társkereső hadsereged. Azok a nők olyan helyeken is mozoghatnak ahova te soha nem jutsz be. És pont ez kell neked. Én eddig 41 nőt kértem meg erre mind nagyon pozitívan vette, bár elsőre nem annak tűnt, mondjuk én egy egyetemen dolgozom, és ott intellektuális emberek dolgoznak. De jól gondold meg mit milyen hangsúllyal mondasz mert a "szükségem lenne egy nőre" megfogalmazás elsőre nem annak hangzik mint aminek mondani akarja az ember. (Tapasztalat) Én feleség jelöltnek hívom mert az egyértelmű mit nem akarok. Telefonszámot soha ne fogadj el, csak hívásban lévő telefont. Ennyi a tanácsom.

2021. nov. 27. 09:03
 17/48 anonim ***** válasza:
Bocsánat rossz helyre írtam eggyel feljebb lévő kérdésre akartam válaszolni!
2021. nov. 27. 09:05
 18/48 anonim ***** válasza:
73%
10: az a baj, hogy te csakis a szex reszere fokuszalsz, mint valami gizikalis szukseglet (eves), az eszedbe se jut, hogy a no nem egy targy, akit megdugsz es kesz. talan ha nem az lenne az egyetlen celotok, h lyukba tegyetek a farkarokat, hanem szeretettel, tisztelettel, erdeklodessel kozelitenitetek a nok fele, mint egyerangu szellemi-intellektualis partner fele, akivel megvan a kozosseg ES MELLESLEG meg jot is szexeltek emiatt, akkor nem kene itt azon sirankozni, hogy bruhuhuuu ‘eheztek’. igen, undorito ez a hasonlat, mert az eves fizikai szukseglet az eletbenmaradashoz, a szex nem. a no pedig nem egy nagyon draga, elerhetetlen szexbaba, akit csak a ‘kivaltsagosok’ tudnak magszerezni maguknak.
2021. nov. 27. 09:07
 19/48 anonim ***** válasza:
Bocsánat mégis jó helyre írtam a gépem a rossz, az előző kérdés tetejét jelenítette meg majd visszaváltott.
2021. nov. 27. 09:07
 20/48 A kérdező kommentje:

Itt szinte minden elborult nő arra gondolt hogy nekem a szex hiányzik

Rohadtul nem, ma megyek dugni pont, és pont letojom kit nem tudok megdugni.

A probléma ott kezdődik hogy én ugye többre vágynák mint a dugás, de ez teljesen reménytelen.

Mintha a nők a pofázásaikkal ellentétben csak és kizárólag a szexre vágynának, mert csak azt tudnám elérni náluk ha akarnám.

Kapcsolat viszont teljesen lehetetlen, mivel mind, azaz az összes fiatal és heteroszexuális nő valamilyen kapcsolatban él már (kivételeket nem ismerek)

A problémám pedig ott teljesedik ki, amikor a legvonzóbb nők megnyerő kedvességgel közelednek felém (nyilván nem feltétlenül bármilyen szándékkal) ami őrjítő elkeseredést okoz.

Nem akarok nőt látni inkább, inkább leélném hátralévő nyomorult életemet egyetlen nő látványa nélkül, mert ez a helyzet elviselhetetlen.

Amikor még nem találkoztam munkám során nővel, akkor még sokkal jobban éreztem magamat, semmi gondom nem volt. Csak azután kezdtem magam ilyen kétségbeesettnek érezni hogy társasági koedukált munkahelyeim lettek. Azóta szenvedés az életem

2021. nov. 27. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!