Hogy tudnék úgy csinálni lecsót, hogy elkerüljem az olajat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 11:36
3/6 anonim válasza:
Annyi mindenképp kell, amennyin a hagymát megdinszteled. Ha a hagyma elkészült, merd le róla a fölösleges olajat, tedd rá a paradicsomot, paprikát, önt alá egy kevés vizet, hogy meg nem égjen. Fedő alatt főzd.
4/6 anonim válasza:
Szalonnával, zsírral, margarinnal.
Vagy párold meg kis vízen!
6/6 anonim válasza:
HA teljesen zsiardék nélkül akarod késziteni (ami ugyan nem egészséges, mert kevés zsiradékra szüksége van aszervezetnek, ugyans a vitaminok többsége csak igy tud felszivódni), akkor a hozzavalókat tedd a sütöbe sütöpapirra, akkor meg sül oda, és mégis megpuhul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!