Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz normális lányt találni?
20-24 éves lányok nagyrésze (vagy legalábbis akikkel én találkoztam, ismerkedtem) nagyon komolytalan, az a céljuk hogy minél több fiúnak bejöjjenek és nem pedig az hogy komoly kapcsolatot találjanak. Buliznak állandóan, isznak, cigiznek.
Nekem ilyen lány nem kéne, meg gondolom én sem kellenék neki. Mert ahogy mondták már "én túl rendes vagyok hozzájuk."
Miért van kevés normális lány, aki komoly kapcsolatot szeretne, és nem arra vágyik hogy odáig legyen érte sok fiú, hanem hogy szeresse őt egy fiú?
Ezek a lány előbb utóbb meg fognak változni?
Nagyon nehéz emiatt párt találni szerintem.
Minden héten van ez a kérdés.
Ha nyolcvanadszorra is kiírjátok, attól megoldódik?
1. Rossz helyen keresgélsz
2. Ebben a korosztályban még nem annyira komolyak a lányok, ahogy a fiúk sem, de majd ez változik
3. Aki komoly ebben a korban az már 90%-ban kapcsolatban van
Ezt miért kell kiírnod állandóan?
"A túl jó vagy" Azt jelenti, hogy unalmas vagy, csak nem akarnak megbántani.
Attól mert valaki eljár bulizni huszon egy-két évesen, még akarhat komoly kapcsolatot. Regisztrálj fel társkeresőre, olvasgass fórumokat. (ha az animéket szereted, akkor animés fórumot, ha valamilyen sportot, akkor olyat) Biztos fogsz találni otthonülős, antiszociális lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!