Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a 10-15 év korkülönbség a nyerő manapság?
Figyelt kérdés
Már senki nem akar a saját korosztályával kezdeni? Miért?#korkülönbség #miért az idős kell
2021. nov. 25. 17:34
11/45 anonim válasza:
A biztonságérzet, a komolyság. Ha a velem egykorú férfiak között is találnék olyat, akinek vannak céljai, jövőképe, akkor nem jelentene akadályt a kora. Biztos van ilyen, de egyelőre még nem találkoztam vele.
12/45 A kérdező kommentje:
11. És mik azok a célok amit egy idősebb megtalál egy fiatalabb meg nem?
2021. nov. 25. 20:55
13/45 anonim válasza:
Kiforrott, stabil tervek a jövőt illetően, legyen ez bármi, csak lássam rajta a hajlandóságot, hogy tervez és dolgozik is azért, hogy elérje/megtarthassa.
De ha konkrét példákat akarsz, nekem mindegy, hogy orvosnak tanul, vagy vízszerelőnek, csak lássam rajta az elhivatottságot, mert a korosztályomban lévő fiúkban ezt nem látom.
15/45 anonim válasza:
17 évvel idősebb a barátom. Hogy mi fogott meg benne? Hogy külsőre abszolút az esetem, belsőre a legjobb, akivel eddig voltam és mostanra kicsajozta magát. Házasságra, élete végéig tartó kapcsolatra vágyik. Biztos, felépített egzisztenciája van, mellette minden tekintetben biztonságban érzem magam. Ennél többet mit kívánhatnék? Próbálkoztam nálam pár évvel idősebbekkel, de valahogy ezt a fajta biztonságot és jövőképet nem kaptam meg egyiktől sem.
16/45 A kérdező kommentje:
15. Tehát golddigger vagy, értem.
2021. nov. 25. 22:18
17/45 anonim válasza:
Hogy lenne már golddigger? Azért mert maximalista? Írta hogy külsőre abszolút az este és belsőre is a legjobb neki. ÉS pénze is van. Ettől nem lesz golddigger... csak nagyon nagyon szerencsés :))
30/F
18/45 A kérdező kommentje:
17. A fiatalságát adja egy gazdag palinak tehát golddiger.
2021. nov. 25. 22:46
20/45 anonim válasza:
te egy 30-as nő vagy, akin már meglátszik a kor és irigy van a fiatal, szebb lányokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!