Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon mi lesz az incel jelensé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lesz az incel jelenség sorsa az elkövetkezendő 5,10,15,20 évben? Növekedni fog, vagy marad ugyanilyen állapotban mint most? Vagy ez is csak egy múló divat, mint annó az emo és magától eltűnik?

Figyelt kérdés

2021. nov. 23. 00:01
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
93%
11. És ezt ön miből számolta ki? Csak nem matematikus?
2021. nov. 23. 01:54
 12/48 anonim ***** válasza:
55%
Én azt tudnám javasolni inceleknek, hogy hozzanak létre egy nagyobb csoportot és csoportosan kérjék szakember segítségét, csoportterápia, szituációs játékok "biztonságos körülmények közt", lehet hogy sokan elindulnának közülük ezután az életbe ismerkedni, bátrak lennének. Nem hagynák, hogy félelmek uralkodjanak rajtuk.
2021. nov. 23. 04:49
 13/48 anonim ***** válasza:
59%
13! Nem az ismerkedéssel van vaj, ez az amit nem akar senki elhinni, az megy, a?visszautasítás meg utána jön. Itt a gond!
2021. nov. 23. 05:10
 14/48 anonim ***** válasza:
55%

Biztosan az ismerkedésnél az indítás, a próbálkozás rossz, ezt is lehet gyakorolni.

Én elhiszem, hogy egyszerűbb másra mutogatni, vagy adott csoportot hibásnak kinevezni, mint azt mondani: "nah megnézem: én mit változtathatok, én mit hibáztam, hol rontottam el", "segítséget kérek szakembertől akár csoportosan akár egyedül".

Férfiként rtam ezeket.

Engem válaszaimra adott értékeléseim nem befolyásolnak, látom már azzal, hogy felemlegettem: "valamit lehetne tenni" lepontozásban részesültem. Nem véletlenül: a "lehet hogy nekem is változtatnom kellene?" típusú gondolatok dühöt és/vagy lelki fájdalmat, esetleg ellenállást generálnak.

2021. nov. 23. 05:25
 15/48 anonim ***** válasza:
84%

Japánban elég durva azok aránya akiknek soha életükben nem volt részük semmilyen szexuális élményben. Japán pedig a világ egyik legfejlettebb országa, ráadásul extrém elöregedéssel küzd. Többek között azért is, mert az emberek (főleg a fiatalabbak, 40 év alatt) egyre kevésbé élnek nemi életet.

SZerintem ez lassan a nyugati világ többi országában is erőteljesebb lesz. Bár az egész "incel" dolog, leginkább az USA-ra érvényes - ha valaki megnéz pár a témával foglalkozó videót, egyértelműen kiderül ez pl. JBW (just be white) magyarán a fehér emberek előnyben vannak, de ez mondjuk európa legtöbb országában értelmezhetetlen, hiszen (majdnem) mindenki "fehér" - de szerintem egyre több helyen fog ismertséget szerezni ez a jelenség.

Főleg hogy ez egyre többeket érint és NEM kizárólag a szexualitásra vonatkozólag, hanem mint egy átlalános társadalmi probléma. Pl. elszigetelődés a többségtől, depresszió, kierekesztettség stb. Hogyha így értelmezzük a dolgok, akkor mindezeknek a része az is, ha valaki nem talál magának társat, vagy akár a szexualitását nem tudja (megfelelően) megélni.

Minderre rásegít még a világjárvány, a gazdasági válság, a demokratikus rendszer leépülése sok országban stb.

Magyarán ha egy összetett jelenség részeként értelmezzük a dolgot, akkor mindenképpen egyre jelentősebb lesz és egyre nagyobb problémát jelent majd a megoldása.

2021. nov. 23. 06:18
 16/48 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem összetett jelenség. Japánban egy másfélórás műsor keretében kifejtették (de bárhol olvashatsz erről), hogy milyen és mekkora kultúrális megfelelési kényszer van bennük a munka miatt (és ezt neveli beléjük az iskola), van hogy még este-éjjel is beülnek munkatársakkal étterembe stb. A munkát a család elé helyezik.
2021. nov. 23. 06:32
 17/48 anonim ***** válasza:
55%

Lehet, hogy melegek lesznek.

Vagy visszatér a "gyűlölöm az egész világot mert az egész világ utál engem is" emo stílus

2021. nov. 23. 06:43
 18/48 anonim ***** válasza:
96%

Semmi. Semmi nem fog történni.

Vegyük Magyarországot. Lakhatási válság, elszállt infláció, hulladék egészségügy, nulla közbiztonság, cigánybűnözés, mutyi mutyi hátán. Hányszor volt bármelyik miatt bármilyen megmozdulás? Egyszer sem. Pedig ezek országosan érintenek mindenkit.

Ez alapján bárki elhiszi, hogy a férfiak egy részének társkeresési problémái miatt lesz bármiféle lázadás vagy ilyesmi? Nem, nem lesz.

2021. nov. 23. 07:43
 19/48 anonim ***** válasza:
0%

"Nem akarom, hogy töröljék a kérdést.."

És miért? Már vagy ezerszer kiírásra került.

2021. nov. 23. 10:00
 20/48 anonim ***** válasza:
64%

19: Igen, ez az én kérdésem másolata, amire még ma reggel is jött válasz. Szerintem még az emo is szerepelt benne.

[link]

Érdekes cikk a témában. Ami érdekes, hogy miközben az író fejtegeti a különbségeket az incelek és a korábbi terrorszervezetek között, a végére felismeri, hogy az incelprobléma egy közös moticáció az összes terrorszervezet között, tehát gyakorlatilag az iszlamista és a szélsőjobbos terroristák is incelek, csak nem nevezik nevén a problémát.

A következő 10 -20 évben mivel nőt találni egyre nehezebb, egyre több ilyen terrortámadást fogunk látni. A jobboldal majd a migrációra fogja, a baloldal meg a nácikra. Maguk az incelek is növekedni fognak, de ennek gátja a férfi egó, mivel a férfiak nem szeretik beismerni, hogy visszautasítják őket a nők és ez az igazi probléma, nem mondjuk az iszlám törvénykezés vagy a hitleri diktatúra hiánya.

2021. nov. 23. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!