Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi okból viselkedik így egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okból viselkedik így egy lány?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm, akivel eddig minden céges összejövetel alkalmával, amikor lecsúszott az első egy-két feles, akkor csók lett a vége. Több is lett volna, de tudtam, hogy párkapcsolatban van, ezért én a csóknál nem mentem tovább.

Az első ilyen után kérdőre vontam, vagyis inkább megmondtam neki, hogy nekem is tetszik ő, és ha gondolja, akkor kezdjünk el randizgatni, de akkor szakítson. Azt mondta, hogy megbánta, és csak a pia miatt volt. Annyiban is maradt.

Azóta minden céges bulin van minimum csók. Bulin kívül, józanul kb ugyanúgy dolgozunk egymással, mintha egy másik énünk lenne, és nem történt volna köztünk semmi.

Az ilyen nő csak szeretőt akar maga mellé?

2021. nov. 22. 23:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Mit nem értesz? Nem akar szeretőt. Csak a pia miatt volt, ahogy mondta is.
2021. nov. 22. 23:21
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Ha szeretőt akrna, akkor kefélne veled.

Egy madárnak néz téged akivel unalmába játszik.

2021. nov. 22. 23:21
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
De miért csókolózol vele újra és újra? Szeretsz szenvedni? Teljesen mindegy, miért csinálja. A kérdésből egyértelmű, hogy te komoly kapcsolatot szeretnél. Erre egy olyan ember, aki részegen lesmárolja az első útjába kerülő ellenkező nemű emberi lényt: Alkalmatlan.
2021. nov. 22. 23:23
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Mert egy r*banc. Te meg egy palimadar vagy.
2021. nov. 22. 23:26
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Szenvedteted magad, ő meg élvezi, hogy megteheti.
2021. nov. 22. 23:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Tudtok olvasni? :D Lehet túl árnyaltan fogalmaztam. Ő mondta, hogy feküdjünk le, én utasítottam vissza, és a következő bulin ugyanúgy ő kezdeményezett.
2021. nov. 22. 23:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki, de annyira nem, hogy dobja a kapcsolatát.
2021. nov. 23. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha most te lennél a párja, mással bulizna, csókolózna a hátad mögött. Milyen nő az, akinek elég 1-2 pohár alkohol a vállalati bulin, és már csalja is a párját?!

Kellene neked?

2021. nov. 23. 10:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem keresel jobban, mint a faszija, nem is fog szakítani, nyugi.
2021. nov. 23. 11:16
 10/11 A kérdező kommentje:
#9: az már megvan :D inkább a korkülönbség a baj (én vagyok a fiatalabb)
2021. nov. 23. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!