Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan randiztok, ismerkedtek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan randiztok, ismerkedtek, vagy hol, hogyan ismertétek/találtátok meg a párotokat?

Figyelt kérdés

Kifejezetten INTROVERTÁLTAKTÓL várom a választ.

Kérdezi egy extrémen szociális szorongó, 21 éves lány, és igen, elég fiatal vagyok, de akkor is kétségbe vagyok esve egy kicsit...

2021. nov. 22. 22:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát, introvertált is, meg szociális szorongó is vagyok szerintem. A azorongás olyan szintű, hogy gimiben teljesen elzárkóztam, nem mentem senkivel sehova, nem beszélgettem senkivel, max 1-2 mondat és kész. Barátom, barátnm nem volt. ( volt oka) Aztán elmentem egyetemre, gondoltam tiszta lappal indítok, most harmadik éves vagyok, és ugyanott tartok. Egész nap nem beszélek senkivel egy szót se, sőt az evés is nehéz, ezért a parkos részben elvonulva eszem padoknál ( ennek is van oka)

Instagram csak ál, nem igzi név, semmi kép, csak hírességeket követek, facebook dettó, eredeti név, de nulla kép, nulla adat. Képtelen vagyok kitenni egy képet. Az önbizalomhiányom az kb már magához a létezéshez is alig van néha. Pedig imádom a koncerteket (1-2-re eljutottam), beszélgetnibis azeretek komolyabb dolgokról, kalandozni, utazni, természetet stb.

De egyedül is kifejezetten szeretek lenni, viszont ez már szerintem nem egy egészséges állapot...

Ennek ellenére nagyon önálló vagyok, nem is hinnétek.

2021. nov. 23. 09:19
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

"Képtelen vagyok kitenni egy képet."

mondjuk ezen nem kell változtatnod

2021. nov. 23. 10:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Hogyhogy? Azért 1 fotó n olyan nagy elvárás mások részérbl. Meg fura is, nem? Manapság, amikor instán 30 szelfi egymás után, persze van kivétel
2021. nov. 23. 10:43
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Nincs veled semmi baj. Ha párra vágysz, próbálkozz netes ismerkedéssel, de kitartónak kell lenni. Nekem is bejött introvertáltként, szociálisan inaktívként. Fóbiának nem feltétlen nevezném de lehet hogy az. Mindegy, mert Nem akarok rajta változtatni. Úgy tűnik nem lettem népszerű,😂 szépen lepontozták a válaszomat.
2021. nov. 23. 17:08
 15/15 anonim ***** válasza:
71%

Visszahúzódó 21 éves lány vagyok.

Én a párommal Facebookon ismerkedtem meg (ő kezdeményezett), azóta pedig lassan 7 hónapja vagyunk együtt :)

2021. nov. 23. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!