Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb lányok! Ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Alapvetően elég nagy sikerem van a lányoknál, kivéve a teltebbeknél, pedig ők tetszenek igazán. Viszont én vékony vagyok, és ezt érzem a legnagyobb problémának.

Most a mellettünk lévő irodában van egy új lány, egy helyre szoktunk menni ebédelni, és oda akarok menni hozzá.

Én kb ilyen alkat vagyok: [link]

A kiszemelt lány pedig ilyen: [link]

Hasonló alkatú lányok! Titeket zavarna, ha egy ilyen alkatú kezdeményezne, mint én? Vagy azt akarjátok, hogy mindenképp legyen "nagyobb" nálatok a férfi?

2021. nov. 22. 17:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
19# Nekem sem tetszik minden férfi, de elfogadom, hogy nem vagyunk egyformák, mivel intelligens vagyok. Te meg nem.
2021. nov. 23. 10:51
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
19#-nek különben igaza van, beteg társadalom lett a mai csak nem veszitek észre mert ebben nőttetek fel. Régen a kis fenekű emberek nők és férfiak voltak szexik. Zoltán Erikáért rajongtak a férfiak és majdnem minden nő akkoriban ilyen csinos volt. Most meg lökik a Kardashian-t meg Serena Williams csúfságokat.
2021. nov. 23. 11:00
 23/34 A kérdező kommentje:
Itt egy-két ember úgy csinál, mintha tudatos döntés lenne az, hogy mi tetszik..
2021. nov. 23. 11:19
 24/34 anonim ***** válasza:
86%

22! Ne legyél már ennyire ostoba, kérlek! Vagy ha az vagy, akkor legalább ne hangoztasd!

Régebben pont hogy nem a kisfenekű emberek voltak a szexik. De elárulom, hogy Zoltán Erika korában is bőven voltak olyanok, akiknek a molettebb nők/férfiak tetszettek.

Nem mellesleg hiába van valakinek kis feneke, az nem egyenlő azzal, hogy az illető jól is néz ki. :D

Rengeteg jó testű nő rohangál az utcán elég ronda fejjel és nem mellesleg te sem lehetsz egy Adonisz, szóval inkább maradj csendben! :D

2021. nov. 23. 11:30
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

"Rengeteg jó testű nő rohangál az utcán elég ronda fejjel és nem mellesleg te sem lehetsz egy Adonisz, szóval inkább maradj csendben!"

Ha mindenki jól étkezne és nem zabálna adonisz lenne! Nézegessél 60-70-es évekbeli tablóképeket! Vagy menj be egy konditerembe, akiknek van akarata, megtehetné bárki. Ld. Norbi

2021. nov. 23. 11:34
 26/34 anonim ***** válasza:

25!

Attól még, hogy jó tested van, lehetsz rusnya állat. Ezt nem érted meg. Plusz nem mindenkinek ugyanazt jelenti a jó test. Van aki szereti a pocakos férfiakat és van aki szereti, ha van egy kis felesleg a nőn.

Azért, mert neked bejön ha a nőnek kockahasa van, a kérdezőnek nem jön be. Mást jelent neki a jó nő. Nekem van egy haverom, aki szerint gusztustalanok a szálkás nők, mert semmi nőiesség nincs bennük. Ő pl szereti a kis hasat és a nagyobb feneket. Nem vagyunk egyformák.

Azért meg nem kell lefikázni senkit, mert más az ízlése.

2021. nov. 23. 11:43
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
22: Muci, még eggyel korábban meg a nagy fenekű nők voltak az ideálok, úgy cirka 600 évig. Győződj meg róla bármelyik múzeum bármelyik termében. Mekkora ostobaság már történelmi szempontként random kiemelni Zoltán Erika időszakát? :D
2021. nov. 23. 12:03
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, hogy inkább egy kövér, de normális férfi, mint egy ilyen bunkó, lenéző.
2021. nov. 23. 12:35
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
28, már eleve a kövér NEM normális (beteg), azért kövér. Már maga az, hogy állandóan zabál és sokszor büdös. Éltem már együtt kövérrel, köszi többet nem. A COVID is azokat támadja súlyosan. Ahogy a kórházak COVID osztályait mutatják, ezek mindenütt ott vannak. Sovány nincs.
2021. nov. 23. 17:10
 30/34 anonim ***** válasza:
82%
Kösz, most megnyugodtam, hogy soványként nem kap el semmilyen betegség. :D te tényleg ostoba egy állat vagy.
2021. nov. 23. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!