Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb lányok! Ti hogy reagálnátok erre?
Alapvetően elég nagy sikerem van a lányoknál, kivéve a teltebbeknél, pedig ők tetszenek igazán. Viszont én vékony vagyok, és ezt érzem a legnagyobb problémának.
Most a mellettünk lévő irodában van egy új lány, egy helyre szoktunk menni ebédelni, és oda akarok menni hozzá.
Én kb ilyen alkat vagyok: [link]
A kiszemelt lány pedig ilyen: [link]
Hasonló alkatú lányok! Titeket zavarna, ha egy ilyen alkatú kezdeményezne, mint én? Vagy azt akarjátok, hogy mindenképp legyen "nagyobb" nálatok a férfi?
22! Ne legyél már ennyire ostoba, kérlek! Vagy ha az vagy, akkor legalább ne hangoztasd!
Régebben pont hogy nem a kisfenekű emberek voltak a szexik. De elárulom, hogy Zoltán Erika korában is bőven voltak olyanok, akiknek a molettebb nők/férfiak tetszettek.
Nem mellesleg hiába van valakinek kis feneke, az nem egyenlő azzal, hogy az illető jól is néz ki. :D
Rengeteg jó testű nő rohangál az utcán elég ronda fejjel és nem mellesleg te sem lehetsz egy Adonisz, szóval inkább maradj csendben! :D
"Rengeteg jó testű nő rohangál az utcán elég ronda fejjel és nem mellesleg te sem lehetsz egy Adonisz, szóval inkább maradj csendben!"
Ha mindenki jól étkezne és nem zabálna adonisz lenne! Nézegessél 60-70-es évekbeli tablóképeket! Vagy menj be egy konditerembe, akiknek van akarata, megtehetné bárki. Ld. Norbi
25!
Attól még, hogy jó tested van, lehetsz rusnya állat. Ezt nem érted meg. Plusz nem mindenkinek ugyanazt jelenti a jó test. Van aki szereti a pocakos férfiakat és van aki szereti, ha van egy kis felesleg a nőn.
Azért, mert neked bejön ha a nőnek kockahasa van, a kérdezőnek nem jön be. Mást jelent neki a jó nő. Nekem van egy haverom, aki szerint gusztustalanok a szálkás nők, mert semmi nőiesség nincs bennük. Ő pl szereti a kis hasat és a nagyobb feneket. Nem vagyunk egyformák.
Azért meg nem kell lefikázni senkit, mert más az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!