Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Hogy reagálnátok erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Ha a férfi az első randi után kicsit visszavonulna, de fenntartaná a kapcsolatot, majd néhány nap múlva emiatt bocsánatot kérne, és utalna arra, hogy le kellett zárnia magában egy olyan ismerkedős-kapcsolatot, amiben érzelmileg érintett volt. Most viszont tud rád és az ismerkedésre koncentrálni.

Örülnél az őszinteségnek, vagy elvágná magát azzal, hogy belekezdett a veled való ismerkedésbe, miközben alakult valakivel valami?

2021. aug. 23. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem esne jól, de teljesen életszerű dolog. Az őszinteséget pedig értékelném.
2021. aug. 23. 13:28
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

pasi vagyok, de mégis miért randizgatsz, ha nem vagy túl valamin? Ez tök megalázó és szórakozol más idejével. Oké, hogy több végén égeted a gyertyát, de ennek látod, ez a hátránya, hogy utána kapkodod a fejed.

Én ha nő lennék és ezt meghallanám, akkor azért magamra venném.

Tanács: Ne közöld vele, nincs köze hozzá, hogy te ezerféle nővel kavarsz. Lezártad őket, ez a lényeg.

2021. aug. 23. 13:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Azért aki azt gondolja, hogy tinderen valaki csak egy lánynak udvarol, vagy egy lány csak egy férfitól fogad udvarlást, az álomvilágban él szerintem.

Még tinder sem kell hozzá, hogy ez így legyen, itt meg hatványozottan igaz ez..

2021. aug. 23. 13:31
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

"Azért aki azt gondolja, hogy tinderen valaki csak egy lánynak udvarol, vagy egy lány csak egy férfitól fogad udvarlást, az álomvilágban él szerintem."

Ok, tinder... Akkor mindegy. Ilyen "helyeken" nem ismerkedem.

Én sosem csináltam ilyet, hogy egyszerre több ember ismerkedtem, szóval ezt elvárnám a leendő páromtól is. Kicsit olyan "ha nincs ló, jó lesz a szamár is" esete.

2021. aug. 23. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:

"Én sosem csináltam ilyet, hogy egyszerre több ember ismerkedtem"

Tudom, itt senki

2021. aug. 23. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Én bevallom, hogy ismerkedtem párhuzamosan tinderen. Egészen addig, míg megtaláltam azt az egyvalakit, aki tényleg megfogott. Onnantól mindenki mással megszakítottam minden kapcsolatot, még az első találkozásunk előtt.
2021. aug. 23. 14:28
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Pont egy ilyen miatt kukáztam egy férfit legutóbb. Kiadtam az útját
2021. aug. 23. 16:18
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Nálam nem vágná el magát ezzel, viszont simán lehetne, hogy az első randi után nem feltétlenül szeretném folytatni az ismerkedést, amit neki sem árt figyelembe venni a döntéseinél.
2021. aug. 23. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokan ismerkednek tobb emberrel, de inkabb ne mond meg neki, hogy emiatt huzod. Megalazo erzes tud lenni, mert lehet, o csak rad var.
2021. aug. 23. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám hogy folytassa nyugodtan másik illetővel az ismerkedést, én is azt teszem.
2021. aug. 24. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!